Напишете дума/думи за търсене

Кирил Петков има съпруга мечта

Новият премиер на България Кирил Петков е успял мъж не само в своята кариера на икономист и предприемач. В личния си живот, по всичко личи, той е изтеглил най-печелившата карта. Със своята съпруга Линда са заедно от 21 години, а плод на любовта им са три прекрасни дъщери.  

Познаваме Линда Маккензи Петкова като брилянтен сладкар от нейното участие в тв шоуто "Мастършеф". Сигурно помните, че Силвена Роу я награди със златна престилка заради невероятния вкус на нейния безглутенов чийзкейк.

Всъщност канадката се ориентира към здравословното хранене и готвене заради семейството си, в което всички имат непоносимост към глутен. Уникалните ѝ рецепти са повод тя не само да блесне пред шеф-готвачите в тв шоуто, но и да развива с успех малка сладкарничка в центъра на София.

Линда е съпруга мечта - подкрепата ѝ към новия премиер на България си личи в почти всеки неин пост в социалните мрежи. По повод избора на новото правителство вчера Линда написа: "It’s a new day! @kiril.petkov.official I’m so proud of all of you! #bulgaria #primeminister #proud #goodday ??" ("Това е нов ден! Толкова се гордея с всички вас!").

Линда се справя перфектно с българския и споделя във Facebook всеки добър отзив за съпруга си, даден от чуждестранните медии. Тук-таме във фийда ѝ може да видите и някой десерт без глутен... Клиентите ѝ казват, че е изключително лъчезарна и препоръчват най-често нейната торта с манго.

Снимки: Facebook профил на Линда Петкова

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X