Напишете дума/думи за търсене

Това е осиновената българска дъщеря на Силви Вартан

Днес Дарина Вартан Скоти е на 27 години. Снимка: Instagram

Вероятно малко са хората, които си спомнят, че преди повече от две десетилетия прекрасната Силви Вартан, покорила в миналото света не само с музиката, но и с красотата си, осинови от България деветмесечно бебе, пише dir.bg.

Това се случи през 1997 г., дълго след развода ѝ с Джони Холидей, от когото има син, когато вече бе срещнала американския продуцент от италиански произход Тони Скоти, който и досега е неин верен спътник в живота. Да, онези, чиято памет продължава да бъде завидно услужлива, подсещайки ги за детето, носещо името Дарина, на което певицата и нейният любим кръстиха се спряха, сигурно се питат как изглежда тя днес.

Едва ли за някого ще бъде изненада, че към настоящия момент тя се е превърнала в прекрасна млада дама, която не се срамува от недостатъците, присъщи на всеки един човек, защото знае, че именно те го отличават от останалите, придавайки му индивидуалност. Всъщност момичето, което е израснало в слънчева Калифорния, приютила бляскавия Холивуд, по собствен начин се противопоставя на всички характерни за него стандарти за красота.

Дарина не се опитва да бъде перфектна, а точно обратното - старае се да покаже несъвършенствата си, вдъхвайки увереност на другите като нея. Фигурата ѝ е далеч от тази на моделите, дефилиращи по осветените от ярки прожектори подиуми, това обаче не ѝ пречи смело да своите извивки на снимките, които качва в своя личен Инстаграм профил, вместо да прикрива пищната си фигура, или още по-лошо - да я обработва, вталявайки я с помощта на разкрасителни програми.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X