Напишете дума/думи за търсене

Мария Бакалова в родината - искат я и за драми, и за комедии за 5 г. напред

Актрисата на вечеря с майка си и Георги Тошев в столично заведение. 
СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

Мария Бакалова се прибра у нас за няколко дни. Първото нещо, което направи, беше да се види с майка си Румяна Бакалова и журналиста Георги Тошев, който е близък приятел на семейството.

Наскоро актрисата обяви в инстаграм профила си, че става част от екипа на филма “Пазители на галактиката 3”, на който снимките вече успешно са завършени. “Тя е част от голямото семейство на Марвел и е може би последната суперзвезда, която се присъединява към него, което е голямо признание”, казва Тошев.

Сега Мария е в рекламна кампания на филма “Тела, тела, тела” (Bodies, bodies, bodies), заради което трябва да се върне в Америка.

“Това, което мога да кажа, е, че Мария е заета в следващите 5 години. Кариерата ѝ се развива наистина по начин, по който можем само всички, които я подкрепяме, да мечтаем. В следващите години ще я видим в комедийни, драматични и толкова различни и сложни роли при значими режисьори и най-важното - с изключителни партньори и по много интересни сценарии”, допълва Георги Тошев.

Бакалова е и копродуцент на филма The Honeymoon, освен че играе и главната роля.

Мария Бакалова и Георги Тошев
Мария Бакалова и Георги Тошев
Актрисата ще участва и в 15-ото издание на фестивала на българското кино, което ще започне на 24 юни в Рим. Тя обаче няма да може да присъства на събитието заради ангажиментите, които има, но за сметка на това ще изпрати специално видеопоздрав към публиката.

Фестивалът ще се проведе в т. нар. Къщата на киното. Там пред италианската публика ще бъдат представени български филми, сред които е и “Жените наистина плачат” на режисьорките Мина Милева и Весела Кавазакова, където участва и Мария Бакалова.

“Мария Бакалова е от малцината световни българи, които правят всичко възможно да поддържат жив контакта си с България, което е най-важното”, казва Тошев, като допълва, че актрисата живо се вълнува какво се случва в родната ѝ страна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X