Напишете дума/думи за търсене

Какъв тип рокля да изберем

Когато бързаме и не искаме да направим грешка, роклята винаги е най-добрият ни приятел. Особено ако предварително сме се погрижили да попълним гардероба си за различни поводи.

За офиса

Време е да се разделите с класическите и скучни модели в гардероба си, заменяйки ги с по-модерни опции. В тях също ще се чувствате удобно, но ще се сдобиете и с допълнителна увереност. Няма как да сбъркате с пола молив, а защо не чифт панталони и копринена риза с флорален принт? Обувките с токчета са задължителни, ако ви предстои важна среща.

Ако се случи така, че ви липсват свежи идеи, направете си проучване онлайн и изберете любимия си модел сред колекцията от офис рокли.

Добавете като аксесоар огърлица или чифт обеци, като не забравяте да допълните с часовник с метална каишка в същия нюанс като използваните бижута. Ако харесвате повече кожени каишки, насочете се към тях.

Не забравяйте колко е важно да разчитате на артикули, направени от качествени материали с кройки, които не излизат от мода. Така ще можете да им се наслаждавате възможно най-дълго. А когато говорим за обувки за офиса, избирайте внимателно, особено ако ще ви се налага да стоите по-дълго време изправени. Уверете се, че токчетата не са твърде тънки и разполагат с по-дебела опора. А защо не обмислите и модел на платформа?

В същото време няма как да не разгледате и новите колекции от дамски чанти - аксесоар, който хармонично може да допълни дори най-стандартното офис облекло.

За вечерното събитие

Както вероятно знаете, когато избирате тоалет за важен повод, трябва да вземете предвид и мястото, където ще се проведе то. И от какъв вид ще бъде. Ако става дума за първа среща например, заложете на рокля със средна дължина, а отгоре можете да сложите жилетка. Една красива брошка винаги е чудесен допълващ аксесоар. Перфектният завършек на визията би представлявал чифт обувки с висок ток.

За винаги специалната семейна вечеря можете да заложите на ежедневна рокля и чифт дълги чорапи. Ако обаче ви предстои парти, тогава ситуацията се променя и можете да бъдете далеч по-креативни. Добра идея е да комбинирате чифт панталони и блуза с голяма панделка, а ако все пак държите на роклите, отличен вариант е дълга рокля по тялото в монохромни тонове, стига структурата на тялото ви да ви го позволява.

Модерни в момента са роклите с обемни и структурирани ръкави. Подчертайте талията си с верижка, а като аксесоари добавете големи обеци или колие. За финален щрих изберете стилна малка чанта и със сигурност ще блеснете пред останалите.

X