Напишете дума/думи за търсене

Д-р Валянова разкрива какво се крие в системата Pluryal Beauty

- Д-р Валянова, все повече дами са запознати с продуктите, които използвате в естетичните неинвазивни корекции. Напоследък стана много популярна системата Pluryal Beauty. Бихте ли обяснили какво представлява тя?

- Pluryal Beauty Pack включва два продукта: Pluryal Densify и Pluryal Silk. Първият продукт е универсален, за цялото лице, а вторият е за третиране на фините зони – околоочна и около устните. Комбинацията от двата продукта постига едно по-добро стимулиране на колагеногенезата, хидратиране на кожата и общо освежаване. Същевременно имаме възможност да направим и биостимулация.

- Д-р Валянова, защо според Вас трябва да се работи с двата продукта?

- Pluryal Densify е биостимулатор, съчетаващ хидратация на дермата и епидермиса. Той включва полинуклеотиди, хиалуронова киселина от естествен произход и манитол, който стабилизира хиалуроновата киселина. Комбинацията от полинуклеотидите и хиалуронова киселина в съотнешение 50:50 % ни дава една уникална възможност за по-добра изява и стимулация на междуклетъчния матрикс, а манитолът подобрява възстановяването след процедура и има антиоксидантно действие срещу свободните радикали. Silk и Densify действат синергично и затова са предпочитания за мен Beauty Pack.

- Колко процедури са необходими?

- Beauty Pack на Pluryal може да бъде използван в зависимост от състоянието на кожата при различни възрастови групи. Може да се стартира от 30-35 годишна възраст. При по-младите пациенти са достатъчни 2 процедури през 3 седмици и съответно поддържаща според състоянието на кожата. Системата може да бъде използвана и при пациенти в по-напреднала възраст, където кожата е по-дехидратирана, леко увредена, има фини линии и бръчки. Там имаме нужда от по-голям брой процедури – през 2 седмици се извършват 3-4 терапии и след това поддържащи - отново според състоянието на кожата. Истината е, че всеки мой пациент е бил очарован от резултата.

- Колко време отнема процедурата?

- Въвеждането на продуктите, които общо са 4 мл, ми отнема около 10-15 минути и след това пациентът е готов да се върне в работна среда. Това, което споменахме, е наличието на манитол в Pluryal Densify. Той ни спомага за по-бързото възстановяване, липсата на оток и атравматичността на процедурата. Кожата веднага след извършване на терапията е свежа, сияйна, хидратирана, освежена. Препоръчвам на всеки да мине през такъв тип интензивна терапия за добро състояние и здраве на кожата.

- Има ли противопоказания?

- Pluryal Beauty Pack не е препоръчан за пациенти, които имат алергия към риба и рибни продукти. Освен това имаме обичайните контраиндикации – бременност, кърмене, възпалени кожни лезии в зоната, в която работим. Можем да говорим за висок профил на безопасност, затова и приложението му е доста широко. Направени са проучвания със специален апарата „VISIA”, който проследява състоянието на кожата и е установено, че само две процедури с Pluryal Densify връщат времето назад със 7 години.

За повече информация позвънете в "Хил клиник" на 02 439 3131.

  • Ключови думи:
X