Напишете дума/думи за търсене

Чага - “Сибирска гъба на безсмъртието”

Източник: Pixabay

Медицинските гъби набират все по-широка популярност сред хората, които искат да подобрят общото си здраве с натурални продукти, а не с лекарства.

Една от най-популярните е гъбата Чага. В Сибир и до днес я наричат „Гъба на безсмъртието“ и „Дар от Боговете“, в Китай я възприемат като „Цар на растенията“, а за японците тя е „Диамантът на гората“.

Гъбата Чага е използвана като тоник и чай от сибирците в продължение на стотици години. В руската народна медицина се използва срещу онкологични заболявания, но се счита за също толкова ефективна и за други стомашни и чревни заболявания като гастрит, язва, колит и обща болка. В лабораторни условия, различни съставки на Чага са проявили активност за намаляване на растежа на някои видове ракови клетки, поддържане на имунния отговор и антивирусни свойства.

Поръчайте екстракт от гъба Чага директно от производител в България на промоционална цена от 29 лв., вместо за 59 лв. Офертата важи до изчерпване на промоционалните количества. Тинктурата “Чага ЕКС” силно имуномодулиращо действие, подобрява метаболизма в тъканите на мозъка и понижава нивата на кръвната захар. Стабилизира кръвното налягане и нормализира сърдечния ритъм, регулира дейността на стомашно-чревния тракт, както и някои смущения в храносмилането. Оказва благоприятно действие при стрес и оптимизира работата на нервната система.

Продуктът се предлага в опаковка от 100 мл. Дневният прием е по 40 капки, 2 пъти дневно и продуктът е достатъчен за един месец. Препоръчителният от специалисти период на прием е 3 месеца. Заявете още днес на тел.: 0877 72 10 40 или поръчайте онлайн на www.biotica.bg

Продуктът може да бъде закупен и от фирмения магазин на Biotica 1961 на адрес София, бул. “Христо Ботев” 60.

  • Ключови думи:
X