Напишете дума/думи за търсене

4 малки неща, които правят мъжете абсурдно щастливи в една връзка

Нека започнем с факта, че връзките изискват усилия и от двамата партньори, за да работят. Ако постоянно правите добри неща за вашия мъж и сте наясно, че се наслаждава на отношенията ви, но той не ви отвръща със същото, тогава потенциално се насочвате към размирни води.

Да направите любимия си щастлив, очевидно е много важно, но има и други решаващи фактори, на които трябва да обърнете внимание, ако искате да имате пълноценна връзка.
Те включват споделен опит, обща връзка, физическо привличане и удоволствие от компанията на другия.

Кои са четирите начина, чрез които може да направим силните си половинки абсурдно щастливи?

1. Правете произволни интимни действия вместо него
Не е необходимо те да бъдат грандиозна проява на признателност и любов. Нещо изненадващо и дребно като оставяне на забавни бележки или писане на жежко любовно писмо. Най-важното е, че трябва да ги правите, когато мъжът ви не ги очаква.

• Запалете свещи в спалнята. Вечер, когато и двамата се приготвяте за лягане, запалете няколко чаени свещи и правете любов под тяхната светлина.
• Душ за двама. Сутрин последвайте мъжа си под душа и го изкъпете. Наистина е секси и е чудесен начин да му покажете физическо внимание.
• Носете нещо секси. Следващия път, когато и двамата сте сами и двамата имате малко свободно време, облечете бельо или дрехи, които знаете, че вашият мъж обича.
• Направете му изненада в леглото. Мъжете обичат физическата интимност, така че защо да не се възползвате от това и да не я инициирате, когато най-малко го очаква?

2. Научете някои нови сексуални пози
Просто изберете две или три, които искате да опитате с вашия мъж. Следващия път, когато сте в леглото заедно, го изненадайте с тях.

Ако вашият партньор обикновено е този, който ръководи нещата в спалнята, това може да е малко изнервящо за него, но все пак го направете.
Ще се радвате да разберете, че повечето господа са развълнувани, когато сте инициаторът.

3. Покажете му своята спонтанна страна
Случайните забавления следват същия модел. Вашата цел е да направите нещо забавно заедно.

Не е нужно да е готино или суперуникално - да опитате нов спорт заедно е опция, да купите сексиграчка заедно, да отидете на почивка на различно място или дори да изпиете напитка в бар, в който не сте ходили преди.

Не забравяйте, че идеята не е да направите нещо готино или скъпо, а да направите нещо забавно.

4. Кажете му какво чувствате към него
Това е тайна, която всички момчета никога няма да признаят, но истината е, че мъжете се нуждаят от увереност точно толкова, колкото всеки друг. Не предлагам да казвате на мъжа си какво чувствате към него 50 пъти на ден.

Вместо това от време на време напомняйте на любимия си защо го харесвате толкова много. Мъжете са логични, така че винаги търсят причините и смисъла зад нещата. Затова е важно да му казвате защо сте с него.

Може да има нещо физическо, което обожавате в него, начинът, по който говори, или може би това е начинът, по който се държи. Каквото и да е, съобщавайте му от време на време.
Това ще направи вашия мъж изключително щастлив във връзката ви.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X