Напишете дума/думи за търсене

13-те типа любов - вашата от кой вид е?

Живеем в общество, което несъзнателно е създало правила за нещо толкова свещено, естествено и красиво като любовта и нейното божествено съществуване.
Изпитваме натиск да следваме определени насоки за това как трябва да живеем и да преживяваме едно от най-изконните човешки емоции.
Има безкрайни навици и обичаи, които много двойки следват и поддържат, но за щастие всяка любов е различна. И няма само един тип, който трябва да изживеем.

Разбира се, би било очарователно и вълшебно да изживеем всеки един от тях или да комбинираме някои от тях в нашите взаимоотношения. Вероятно ще ни сближи още повече.

Сантиментална любов. Този тип е най-искрен. Тук чувствата играят главните роли.

Страстна любов.
Типът, който виждате във филмите - силен, дълбок и интензивен.

Вечната любов.
Този тип се среща във връзки, в които любовта остава латентна, но жива и за двамата, независимо дали са заедно или не. Когато се съберат отново, любовта изпълва общото им пространство и цялостните им същества.

Смела любов.
Типът, който може да преодолее всякакви препятствия, бариери и несгоди, като връзките на дълги разстояния. Няма значение дали светът е против такъв автентичен тип любов. Влюбените ще могат да го издържат докрай.

Несподелена любов. Типът, през който е болезнено да се премине, но осигурява най-добрия вид преживяване: поука.

Неочаквана любов. Този тип може да се обобщи в тази прекрасна фраза: „Любовта е като пеперуда. Ако се опитате да я грабнете, тя ще отлети. Но когато най-малко я очакваш, тя просто ще се стовари на рамото ти и ще остане там." В това се състои неочакваната любов. Тя пристига, когато най-малко очаквате или сте готови да я изпитате, тествайки и най-големите смелчаци. Може дори да не я искате, но тя почуква на вратата ви. И идва да ви донесе пълнота и радост.

Лоялна любов. Вашият партньор, когото много пъти сте наранили, все още се бори и ще продължи да го прави, за да ви направи щастливи и да спечели любовта ви. Вероятно се грижи за вас, както никой преди него. Той ви гледа в очите, изпълнени с любов, очаквайки ви един ден да кажете „да“. Той винаги ще бъде там.

Луда любов. Типът, който ни кара да се чувстваме глупаци. Ще откриете, че казвате неща, за които никога не сте предполагали, че ще излязат от устата ви. Вие се карате с половинките си за глупави неща. Но винаги ще завършите с усмивка на лицето си, осъзнавайки каква очарователна и луда любов изпитвате.

Лятната свалка. Много от нас познават този тип много добре. Той е кратък и интензивен. Докато го изпитвате, не мислите за бъдещето. Единственото, което се брои, е настоящият момент и това да продължи. Ужасното сбогуване в края на лятото е просто поредната част от този тип любов.

Първата любов. Как се е случила, къде или с кого няма значение. Винаги ще бъде първата ви любов, неизбежен спомен в сърцето ви. Това е може би един от най-искрените типове, които можем да изпитаме.

Истинска любов. Или срещаш любовта на живота си, когато си млад, или просто знаеш, че още не си я намерил. Когато се случи, чувството е несравнимо с всеки друг вид любов, която някога сте изпитвали.

Срамежлива любов. И двамата я усещат. Те умират да започнат връзка, да предадат цялата си любов един на друг, но не натрупват смелост. И двамата мълчат.

Сляпа любов. Един от най-ценните и искрени видове. Любовта, която само сърцето може да види.

Любовта е лоша сделка - не се интересува от последствията

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X