Напишете дума/думи за търсене

Как да разберем дали ни обича?

Ако сте недоволна от вялата връзка и твърде дълго чакате той да ви предложи сърцето и ръката си, потърсете тревожни симптоми в поведението на любимия си. Според психолозите именно те показват, че обектът на вашето обожание съвсем не е настроен на дълъг и здрав съюз с вас.

Той никога не ви говори за любовта си

Представителите на силния пол не са склонни при всеки удобен случай да изразяват емоциите си. Известно е, че те не умеят особено добре словесно да изразяват силни страсти, за разлика от жените, които пърхат около любимия си и неуморно ги обсипват с ласкави прозвища. Но в някои случаи мъжът все пак нарушава своите правила. Ако той сериозно е увлечен по някоя жена и държи на бъдещето на отношенията си с нея, то от време на време от устата му ще се откъснат нежни слова. Няма да му е лесно да го направи, но според него усилието си струва заради любовта. Ако не можете да си спомните дали вашият приятел в последно време ви е говорил поне веджъж за нежните си чувства към вас, то е ясно, че такива по-скоро няма.

Срещате се в компанията на неговите приятели

На коя жена ще й хареса, ако вместо романтична разходка в парка любимият й предложи да са срещнат в кръчма, където се събират негови приятели? Там ще поспорят за футбол, ще изпият по една бира. Но тя ще приеме това предложение, само и само да бъде с любимия. Психолозите обаче са убедени, че в този случай любовта е едностранна - тя го смята за свой любим, а той нея - за един от многото приятели. Ако това положение ви устройва, можете да продължите връзката си. Но ако мечтаете за брак, потърсете си друг по-подходящ кандидат.

Има и друга крайност - когато той не ви показва пред приятелите си. Това също не вещае нищо добро. Него или го е срам от вас, или не е уверен, че неговото обкръжение ще ви хареса. И в този, и в другия вариант прогнозата за развитието на любовния роман е неблагоприятна.

Нарича ви близък приятел

Мъжът изпитва към жената приятелски отношения само в един случай - когато няма никакъв сексуален интерес към нея. Не случайно дружба съществува само между бивши любовници. Ако раздялата е минала мирно, без грозни сцени и взаимни обвинения, бившите влюбени поддържат дружески отношения, особено ако се чувстват самотни. Но това се случва едва когато физическото влечение безвъзвратно е угаснало. Затова си струва да се замислите за перспективите на вашата връзка, ако отношенията ви останат дълго време само дружески. Възможно е приятелят ви действително да ви цени като човек. Той може да се обръща към вас за съвет или за помощ като към близък другар. Но със сигурност не си ви представя като любима жена, още повече като съпруга.

Обикновено ви целува по челото

Колко много варианти на целувка съществуват между влюбените! Когато той й целува ръката гледката е толкова романтична, че напомня на прекрасния принц на белия кон. Когато я целува чувствено ту по едната, ту по другата буза, съпровождайки целувките с игрив поглед, това създава добро настроение и у околните. Дори повърхностната целувка по бузата дава надежда за щастие, особено ако сте я получили на многолюдно място, а вашият приятел не се притеснява, че някой ще го види. Но ако ви целуне по челото, това означава само едно - дошъл е краят на вашите любовни отношения. Психолозите са на мнение, че така мъжката половина от човечеството обикновено целува по-малките сестри. А вие си мечтаете да играете съвсем друга роля в живота му...

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X