Напишете дума/думи за търсене

Три причини, заради които мъжете напускат „добрите” жени

Няма значение какво е провокирало раздялата, често в причините задължително присъства идеята, че бившият ви любим е крил достатъчно дълго време как наистина се е чувствал във връзката.

Дори и експартньорът ви да е чувствителен, открит и да плаче на филми, това не означава, че не притежава едно от задължителните качества на господата – да не казва наистина какво го тормози в отношенията ви.

Ето три причини, поради които мъжете напускат наистина стойностни жени.

Той се чувства притиснат и неадекватен

Преследвате ли го непрекъснато с искания да ви обича повече, да показва повече грижа и привързаност към вас, с желание за повече секс? Усещате ли, че вие сте тези, които непрекъснато се опитвате „да поправите” нещата във връзката си?

Ако може да се идентифицирате с което и да било от тези неща, то определено съществува дисбаланс в двойката.

Повечето мъже бягат от емоционалния натиск като дявол от тамян, защото той предизвиква недоразвитата част от мъжествеността им и ги кара да се чувстват неподготвени за сериозността на отношенията.

В техните глави никога не се чувстват достатъчно добри за вас. Това кара мъжете да се затворят в себе си и да потърсят изход от връзката, вместо да им се налага да се справят с още повече усещане за натиск и недостатъчност.

Чувства връзката ви като състезание

Ако мъжът трябва да се конкурира с жената за контрол в отношенията, той не само че ще се чувства недостатъчно пълноценен в тях, но и няма да има място за неговата мъжественост във вашия свят. Не става дума мъжът да държи юздите на връзката, но поне му позволявайте от време на време да хване царския жезъл. В противен случай рискувате да се озовете на гладиаторската арена. Дори и да изкарвате повече пари от него, не го кастрирайте с постоянно натякване на този факт.

Даже понякога да не искате да ходите в конкретен ресторант или да гледате филм, който той е предложил, направете компромис. Мъжете са чупливи и ако усетят, че не подкрепяте решенията и предложенията им, никога няма да успеят да се отворят на сто процента към вас.

Не се чувства уважаван

Един мъж не може да гради живот с една жена, която не го уважава. Той трябва да знае, че неговата любима е зад него винаги. Той трябва да е сигурен, че в най-лошия му момент, тя ще приеме неговата слабост. Защото каквото и да си говорим – жените сме ключът към величието на мъжете.

С жена от по-голям калибър до рамото си, той може да поеме по-големи рискове в живота и да превъзмогне страхове и да завладее нови хоризонти, които ще бъдат чудесно допълнение към съвместния ви живот.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X