Напишете дума/думи за търсене

Бруталната причина, поради която мъжете губят интерес след първата среща

Мъжете могат да бъдат непостоянни или, както казват французите, „тотални тъпаци, които не се обаждат на жените“ след първата им среща.
Понякога обаче господата имат доста основателно извинение да не набират телефонния номер на дамата, към която доскоро са били привлечени.

Кои са най-бруталните причини, поради които един мъж е загубил интерес след първата среща?

1. Той е срамежлив или уплашен
Някои мъже просто се плашат или са твърде срамежливи, за да поискат втора среща. Ако ви харесва, направете вие първата крачка. Позвънете и ще разберете дали е уплашен още в първите 10 секунди от разговора. Ако твърди, че всеки момент ще падне батерията на телефона или започне нервно да диша в слушалката.

2. Няма физическо привличане
Това не е толкова вероятно, тъй като вероятно ви е поканил на първата среща. Ако е била среща на сляпо обаче или ако сте променили някоя ключова част от външния си вид (боядисали сте косата си в розово и сте качили или свалили драстично килограми) преди срещата, това със сигурност може да провали нещата.

3. Аз-ът е твърде видим
Не бъркайте увереността със суетата - ако продължавате да говорите за себе си, мъжете едва ли биха се излезли доброволно отново на среща с вас. Уверете се, че поддържате разговора двустранен и поддържайте някаква мистерия жива, като не споделяте цялата си биография по време на вечерята.

4. Споменаване на бивши гаджета
Не споменавайте бившия си на първа среща, особено за да кажете на вашия кавалер, че с него все още сте отлични приятели. Те няма да го асимилират така, а в ушите им ще звънти: „Все още си падам по този пич, но да, и ти ставаш.“

5. Мобилният телефон е третото колело
Ако сте на телефона постоянно по време на първа среща, мъжът няма да е от другата страна на линията по-късно. Това се отнася и за пращането на съобщения. Те изглеждат още по-грубо.

6. Вулгарност
Мъжете харесват жени, които може да бъдат толкова вулгарни, колкото техните приятели, но не пускайте на сцената майсторските си оригвания или псувни поне до втората или третата среща.

7. Откровени лъжи преди срещата
Това е често срещано сред тълпата за запознанства в интернет. Не лъжете за себе си, преди срещата да започне. Не казвайте, че сте модел, който обожава класиците на руската литература. Освен ако, разбира се, вие не сте модел и не сте прочели и думичка от Достоевски.

8. Пропуснати моменти
Някои мъже имат проблеми да направят първата крачка и ако сте сложили ръката си на рамото му, защото сте имали намерение на го целунете, но нещо друго привлича вниманието ви в последния момент, той може да се чувства отхвърлен. Ако наистина го харесвате, обадете му се поправете нещата.

9. Той е срещнал някой друг
Ако след първата среща не получите обаждане, може да се дължи на възкресение на стара връзка, както и на привличането му към чисто нов човек, с когото вашият мимолетен избраник се е запознал междувременно. Той не се чувства длъжен да ви се обади и да каже нещо, тъй като сте били само на една среща. Не го обвинявайте, но и не чакайте. Ако не получите обаждане до около седмица след първата среща, забравете за него и продължете напред.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X