Напишете дума/думи за търсене

Зодията казва дали другият ни харесва

Запознавате се с някого и веднага пламва искра на привличане. Искате да знаете всичко за новия ви обект на желание, но въпросът, който скоро няма да ви дава мира, е дали и той ви харесва.

Понякога се вижда от пръв поглед, друг път трябва да разгадаваме знаците, защото, както е известно, всеки показва привличането си по различен начин.

А ако щете вярвайте, но астролозите твърдят, че нашето поведение, свързано с харесването, се базира донякъде и на зодиакалните знаци.

Овен

Той е нетърпелив и сприхав знак, но заради вас ще остави тези си недостатъци на заден план. За тях вие сте комфортът, който им е нужен, когато искат да намерят спокойствие и мир.

Телец

Представителят на тази зодия винаги е развълнуван от срещата с вас и не пести усилия да ви го покаже. Ще отговори на съобщенията ви бързо, или ще разбута хората в претъпкана стая, само и само за да ви прегърне.

Близнаци

Той е енергичен и отдаден. Нито за секунда няма да ви е скучно с него, непрекъснато ще се опитва да ви усмихва, особено ако сте имали труден ден.

Рак

Лоялен и грижовен знак. Винаги показва колко много означавате за него. Едва ли някога ще плачете или ще се чувствате тъжен в компанията му.

Лъв

Амбициозен и уверен знак, който няма да се посвени да ви каже, че ви харесва на секундата. Без никакви увъртания и суетни.

Дева

Този знак е аналитичен, готов да помогне и на него може да се разчита. Може да не е чак толкова нахакан знак като Лъва, но ще ще покаже привличането си чрез чувствени жестове.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X