Напишете дума/думи за търсене

Зодията казва дали другият ни харесва

Везни

Той е идеалист и обича спокойствието. Ако забележи, че вие забелязвате само чернилките в света, той ще се постарае да ви покаже светлата част. Везните са оптимистичен знак и винаги виждат доброто около себе си.

Скорпион

Той е страстен. Винаги иска да ви вижда щастливи, и също като Близнаците опитват всичко по силите си, за да ви накарат да се засмеете и да забравите проблемите.

Стрелец

Този знак е независим и приключенски настроен. Показва привличането си чрез материални неща, независимо дали са купени или са ръчно направени от него. Докато избира или твори вещите обаче, винаги мисли за вас.

Козирог

Той често е недоверчив, но ще сте наясно, че Козирогът ви харесва, когато започне да проявява признаци на лоялност. Когато започне да ви доверя неща за себе си.

Водолей

Той е умен и е чаровник по рождение. Показва привличане не с дейстивя, а с думи. Така че когато сте харесвани от Водолей, по-добре отворете ушите си и слушайте.

Риби

Той е чувствителен по природа и е много отдаден. Неговите чувства са трудни за дешифриране понякога, но ако ви харесва, то няма съмнение, че винаги мисли за вас. Когато си падне по някого, наистина е до безкрайност.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X