Напишете дума/думи за търсене

Адел и Ед Шийрън отказаха да пеят на коронацията на крал Чарлз III

Адел Снимка: Instagram/@adele

Изпълнителите Адел и Ед Шийрън са отказали да пеят на коронацията на британския крал Чарлз III, която ще се състои през май месец. 

Изпълнителката на "Hello" е била поканена от организаторите на събитието, но тя е отказала. Ед Шийрън предварително е уведомил, че е зает и няма да може да посети събитието, пише "Дейли мейл". 

"Това бе огромно разочарование. Адел и Ед Шийрън са титани в шоубизнеса, а и двамата са британци", коментират източници на острова. 

32-годишният изпълнител на "Shape Of You" ще има концерт в Тексас ден преди коронацията. Смята се, че това ще затрудни придвижването му до Уиндзор на следващия ден. Източници смятат, че е възможно да пристигне навреме, ако пътува с частен самолет. 

През юни миналата година Шийрън закри тържеството по случай платинения юбилей на покойната кралица с хита си "Perfect", който беше избран в знак на почит към тогавашния монарх и покойния ѝ съпруг, херцога на Единбург.

Не е ясно каква е причината за отказа на 34-годишната Адел. На 25 март приключват концертите й в Лас Вегас и след това няма публично обявено събитие, на което тя ще присъства. 

Известно е, че крал Чарлз III иска Хари Стайлс да вземе участие в концерта по случай коронацията, но изпълнителят не е потвърдил все още. 

Spice Girls вероятно ще участват, но организаторите все още не са потвърдили дали Виктория Бекъм ще бъде там. След години наред подигравки за гласа й, Бекъм се зарича никога повече да не пее публично. 

Британският крал е поръчал 12 нови музикални произведения за коронацията. Едно от тях е химн, написан от композитора Андрю Лойд Уебър. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X