Напишете дума/думи за търсене

Как Адел свали 45 килограма

33-годишната Адел отслабна с 45 кг и изуми с новия си външен вид целия свят. В същото време певицата не говори за това как се е случила трансформацията. В скорошно интервю за британския Vogue изпълнителката на "Hello" най-накрая открехна тайнствената завеса и позволи на феновете да научат някои неща за голямата промяна.

„Хората са шокирани, защото не споделих нищо за трансформацията си. Те са свикнали другите да документират всичко в Instagram и повечето хора на мое място биха имали голяма сделка с диетична марка“, каза тя. "Направих го за себе си, а не за някой друг. Защо тогава да го споделям с другите?! Това е моето тяло."

След развода си със Саймън Конецки и пандемията от COVID-19 Адел споделя пред Vogue, че тревожността ѝ е станала много силна и затова е започнала да спортува. В началото дори не е било с цел отслабване, а за това да се чувства силна, свежа, концентрирана и да не прекарва толкова време на телефона си.

Въпреки отслабването си от 45 килограма Адел уверява, че не се е променила като човек. "Тялото ми беше обект на интерес от началото на моята кариера. Не само сега", каза тя. "Разбирам защо е шок. Разбирам защо някои жени бяха особено чувствителни на тази тема – те виждаха себе си в мен. Но все пак аз продължавам да съм същият човек", сподели звездата.

И все пак на какво дължи промяната си?

Повече тренировки

Адел призна пред британския Vogue, че е станала „доста пристрастена“ към тренировките, защото те я карат да се чувства добре. „Тренирам два или три пъти на ден“, сподели тя. Певицата избира силова тренировка сутрин, а следобед се разхожда или боксира. Вечерта прави кардио. "По принцип бях безработна, когато започнах. И всичко се случваше само с треньори", каза певицата и призна, че тази рутина "не е изпълнима за много хора".

"Тя наистина се включи здраво в спортните занимания и особено в силовите тренировки. Започна дори да прави двойни сесии," разкри треньорът на певицата Грег Миле.

Тя не спазва диетата Sirtfood

През януари медиите съобщиха, че Адел спазва „строга“ диета. Много издания твърдяха, че това е диетата Sirtfood, но певицата отрече.

Звездата каза, че не е опитвала и периодично гладуване или някаква конкретна диета. Тя призна, че дори се храни повече от преди, защото работи и тренира усилено. За нея са нелепи твърденията, че е изваяла тялото си като отмъщение. „Мисля, че хората обичат да си представят разведената жена като излизаща извън контрол", смее се певицата.

Тя се фокусира върху това да бъде здрава и щастлива

Докато някои предполагат, че скорошната загуба на тегло на Адел се дължи на развода ѝ, Адел казва, че е повече свързано с това да бъде най-добрата майка, която може да има синът ѝ Анджело. „Когато бях на 30, целият ми живот се разпадна, при това без предизвестие“, каза тя пред британския Vogue. Адел признава, че тренировките са ѝ помогнали за психичното здраве. А най-голямото ѝ желание е синът ѝ да я вижда обичана и обичаща.

Когато Адел отпразнува 31-вия си рожден ден, тя намекна, че преминава през период на растеж. „Промених се драстично през последните няколко години и все още се променям", написа тя в публикация в Instagram. "За първи път от десетилетие съм готова да усетя света около мен и да погледна смело напред. Бъдете добри към себе си, хора! Ние сме само хора - вървете бавно, оставете телефона си и се смейте на глас при всяка възможност!"

Най-новият хит: обратна диета

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X