Напишете дума/думи за търсене

Ед Шийрън преспал с част от бандата на Тейлър Суифт

Ед Шийран признава, че да бъде дружка с Тейлър Суифт има изненадващи облаги, като например, когато се озове в леглото с членове на женската й банда, пише "Мирър".

26-годишният изпълнител разказва, че не можел да повярва на късмета си, когато отишъл на турне заедно с Суифт през 2013-2014 година и доста известни дами са искали да получат част от него.

В ново интервю за Rolling Stone Ед вдига завесата и разкрива тогавашния си любовен живот, който разцъфнал благодарение на женския харем от приятелки на Тейлър.  

"Светът на Тейлър са знаменитостите", казва той. "Бях 22-годишно неловко британско дете, отишло на турне с най-голямата изпълнителка на Америка, която има всички тези приятелки." разказва Шийран пред интервюиращия. Той споделя още, че било доста лесно. 

"Понякога се намирах в ситуация, в която се събуждам, оглеждам се и се питам: " Как се случи всичко това?". 

Като истински уважаващ себе си джентълмен, Ед не споменава имена в разказа си. 

По време на въпросното турне Ед среща Ели Голдинг, за която се смята, че е написал песента си Don't.

А по онова време в бандата на Тейлър са били също Селена Гомес, Хейли Стенфилд, Лорд, Лена Дънхам, моделите Кара Делевин, Марта Хънт, Лили Алдридж, а също и Джейми Кинг и Диана Аргон и най- вероятно още други хора, които обаче не са били в инстаграм профила на Суифт и за това никои не сочи с пръст.

В момента Ед Шийран е във връзка с Чери Сиаборн, която е негова приятелка от детството и гадже от година. Певеца споделя, че за една година е прекарал всеки ден с нея и имат доста силна връзка, което той смята за добре. Шийран казва сащо, че се чувства много сигурен, двамата живеят заедно и имат котки. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X