Напишете дума/думи за търсене

Мария Бакалова аплодира разказвачите от „Виж сега, моето момиче“

Специален гост на премиерата беше актрисата Мария Бакалова, която обеща да се включи със своя история и също получи специална селекция кино

Премиерата на сборника с разкази бе подкрепено от българските вина Face 2 Facе, актрисата Мария Бакалова аплодира от първи ред

19 вдъхновяващи българки обединиха сили и споделиха своите лични истории в сборника „Виж сега, моето момиче“. Идеята е на издателство „Пощенска кутия за приказки“, като книгата има и специална мисия – с приходите от продажбата му да се подкрепят талантливи български студентки в проекти в културата и образованието. Премиерата на „Виж сега, моето момиче“ се състоя на 5 март в София и бе подкрепена от серията вина Face 2 Face на New Bloom Winery. „Ролята на качественото българско вино е да бъде точно там – до успелите и мотивиращи български дами, но и да подкрепя младите в тяхното развитие. Радваме се, че именно чрез тази книга имаме възможност да помагаме“, споделиха от избата-производител.

Част от авторките в книгата с разкази "Виж сега, моето момиче"
Част от авторките в книгата с разкази "Виж сега, моето момиче"

В сборника с разкази участват цял куп талантливи дами: Ваня Щерева, Мила Роберт, Мила Михова, Дарина Такова, Елисавета Белобрадова, Красимира Хаджииванова, Оля Малинова, Ирра, Прея и други. Девет от дамите, включени в книгата, лично прочетоха своите разкази. Нашумялата авторка Пам Велидис от „Ергенът“ сподели искрената си история  защо избира винаги „Първото шкафче“, Ваня Щерева просълзи публиката със своя разказ за пътя й към актьорската мечта и черния й панталон, а певицата Прея сподели как е получила „Шестица по физическо“. Оперната певица Мила Михова прочете най-откровените и злостни коментари по свой адрес, отправени именно от жени към нея, а майка й Дарина Такова прочете своите откровения като „Примадона“. Сред публиката бе забелязана и единствената българска актриса с номинация за Оскар Мария Бакалова. Всички автори, които представиха своите разкази, получиха ексклузивен подарък от вината Face 2 Face като благодарност, че не са се „огънали“, когато някой им е казал: „Виж сега, моето момиче…“.

Гери Турийска от "Пощенска кутия за приказки" и рокаджията Дидо
Гери Турийска от "Пощенска кутия за приказки" и рокаджията Дидо

"Книгата е за истинските истории на вдъхновяващи жени, които са били достатъчно смели да преследват целите си въпреки всички, които не са вярвали в тях. Тя е написана с любов към всички бащи, братя, дядовци, съпрузи, синове и приятели, които ни помагат да се харесаме и заобичаме.“, сподели Гери Турийска от „Пощенска кутия за приказки“ по време на премиерата.

Певицата Прея сподели как е получила „Шестица по физическо“
Певицата Прея сподели как е получила „Шестица по физическо“

  • Ключови думи:
X