Напишете дума/думи за търсене

Ако имате нужда от знак, за да напуснете неработещата си връзка - това е

Каква е тази миризма? О, това е вашата връзка.

Може би вие сте този, който все още има интимни отношения с човек, който се отнася с вас като с боклук, и то от години.

Колебаете се между това да обвинявате партньора си и себе си. Чувствате се нещастни насаме и ядосани и огорчени на публични места. Казали сте на другия си как се чувствате и той е обещал, че нещата ще се променят „скоро“, но това не се случва.

Защото „скоро“ е просто кодова дума за „някой ден“, а „някой ден“ всъщност означава „никога“.

Минават дни и седмици, но вие се страхувате да прекратите връзката си - вашата практически мъртва, нещастна, безстрастна, предвидима, незадоволителна връзка. На вашите приятели и семейство им е писнало да слушат за това, а вие сте уморени да се чувствате като купчина оборски тор през цялото време. Но все пак оставате.

Знаете ли кой е отговорен за всичко това? Вие. И не е задължително вие да сте създали ситуацията. Не защото сте лош човек. И със сигурност не защото сте недостоен за любов и щастие.

Вие сте отговорни, защото сте наясно, че нещата между вас и вашия партньор вече не работят.
Знаете, че вие сте нещастни и че човекът до вас също не е щастлив. И това осъзнаване означава, че не сте нещастна, безпомощна жертва, а сте участник. Вие активно участвате в собственото си нещастие. Иска ви се нещата да са различни, но не правите нищо по въпроса. Надявате се нещата да се променят, но не ги променяте.

Ако искате живот и връзка, които са по-добри от това, което имате сега, вие сте този, който трябва да ги промени.

Кои са петте начина, с които ще се подготвите за по-добра връзка и ще ви дадат кураж да прекратите лошата?

1. Вярвайте, че заслужавате по-добро
Спрете това, което правите, и се погледнете в огледалото. Човекът, когото виждате, е достоен за любов. Спрете да се опитвате да се убеждавате в обратното.

Твърде дебел, твърде слаб, твърде екстроверт, твърде интроверт, твърде зает, твърде банкрутирал, твърде много проблеми, твърде много глупости, твърде много емоционален багаж, твърде малко време, твърде много драма, твърде много сметки, твърде късно, твърде стар... Спрете се! Такива, каквито сте, вие сте достойни.

2. Разгледайте връзката си под лупа
Сериозно, погледнете я с честни очи. Някой, който ви обича, ви помага да растете, а не ви разбива в стената, независимо дали е буквално или преносно. Някой, който ви обича, подкрепя вашите страсти. Той не ви кара да се чувствате неадекватни. Този партньор търси начини да добави към вашето щастие, а не да настоява да бъде целият източник на него. Истинският партньор обича това, което сте, а не само това, което правите за него.

3. Приемете, че не може да накарате другия да се промени
Спрете да се опитвате да извъртите партньора си в калъпа, който работи за вас. Правилно или грешно, добро или лошо за вас - вашият партньор е това, което е. Вашето объркване или разочарование няма да промени никого и само ви наранява. Хората се променят, когато са дяволски добри и готови.

Ако някой не иска да отговори на вашите нужди, това не го прави автоматично лош човек. Това означава, че вие ​​двамата не сте съвместими. Точка.

4. Спрете да се опитвате да направите всичко по-добро
Не може да се грижите за някой друг или за себе си чрез раздяла. Раздялата е гадна, ето защо толкова много хора остават във връзки, които ги правят нещастни, вместо да си тръгнат.

По-лесно е да останете в една връзка, в която ще сте мълчаливо нещастни, отколкото да си тръгнете и сами да се изправите пред мистерията на живота. Но помнете, че никога няма да намерите светлината, освен ако не рискувате тъмнината.

5. Знайте, че да продължите напред, означава наистина това
Премахнете приятелството. Изтрийте телефонния му номер. И спрете да получавате информация за бившия си от неговите профили във Facebook, Twitter, TikTok и Instagram или от тези на най-добрия му приятел. Не заблуждавате никого и изглеждате отчаяни. Може би вие и вашият бивш партньор ще станете добри познати по-късно времето, но това е наистина далеч от днес).

Няма начин да започнете следващата глава от живота си, ако продължавате да препрочитате последната.
Вашият живот е ваш собствен, но когато живеете в миналото, пречите на себе си да създадете щастливо бъдеще. Бъдете истински със себе си и приемете, че нещата не винаги вървят така, както си мислите, че трябва. Гадно е, но е част от живота на възрастните.

Промяната е толкова лесна, колкото вие я оставите да бъде
Сега, всичко това лесно ли е да се каже и трудно ли е да се направи? Абсолютно не. Но тайната е просто да започнете и с течение на времето ще става все по-лесно.

Всеки ден, когато се събудите, имате един и същ избор: да живеете живот, който ви приляга и ви прави щастливи.

Ако останете във връзка, която не ви удовлетворява, ще останете закърнели, депресирани, нещастни и ще водите живот, който е празен и лишен от страст.

Това достатъчно ли е за вас? Ако не е, тогава детоксикирайте любовния си живот и най-добрият начин да направите това е като бъдете честни със себе си и си тръгнето от връзка, в която няма щастие.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X