Напишете дума/думи за търсене

8-те най-странни неща, които животните правят за любов

Ако искаме да бъдем напълно честни със себе си, тогава първо трябва да признаем, че и хората правят някои странни неща за любов.
Но има няколко животни, които са с няколко гърди напред в това състезание.
Животинското царство може просто да бъде тотално странно, когато става въпрос за тяхната версия на романтика.

1. Маймуна капуцин
Тези животни използват доста странни почини да привлекат вниманието на потенциален партньор. Женските капуцини хленчат и се нацупват, за да привлекат партньор, а когато това не проработи, започват да хвърлят разни неща, като камъни.

От своя страна, мъжките капуцини използват урината си като одеколон, пръскат я обилно, за да привлекат партньор.

2. Мъжки белочел папагал
Ако смятате, че първата ви целувка е била лоша, повярвайте ни, тя дори не може да се сравни с „целувката“ на белочел папагал. Мъжкият белочел папагал повръща в устата на женската като част от техния брачен ритуал.

3.Пчелата майка
Тук любовта е, меко казано, грубиянска. Достигнала до зряла възраст, тя излиза от кошера за полет за чифтосване. След нея жужат множество мъжки „дронове“, които се опитват да я забременят наведнъж.
„Победителят“ получава привилегията ДНК-то му да остане живо, но за сметка на експлодирал пенис, последван от смърт.

4. Жираф
Жирафите ще изпълняват това, което е известно като последователността на Флемен, при която мъжкият побутва задника на женската с главата си, за да предизвика уриниране.

Ако харесва това, което вкусва, мъжкият ще започне да ухажва женската.

5. Дългоопашат камшичен гущер
Животни от този вид от мъжки пол не съществуват. Всички дългоопашаги камшични гущери са женски и се размножават чрез самоклониране.
По някаква странна причина те обичат да извършват псевдокопулация с друг женски гущер, преди да започнат процеса на клониране.

6. Цихлиди
Цихлидните риби оплождат яйцата си по нетолкова вкусен начин. След като снесе яйцата си, женската ги носи в устата си.

Мислейки, че петната по тялото на близкия мъжки са изгубени яйца, тя ще се опита да ги изсмуче и ще получи „спрей със сперма“ за усилията си.

7. Плосък червей
Плоските червеи са хермафродити и по този начин и двамата партньори могат да участват в гениталната фехтовка.

Двама плоски червеи се опитват да се намушкат един друг, като избягват самите себе си да бъдат намушкани, а „губещият“ получава радостта от майчинството.

8. Дългоопашат макак
Мъжките дългоопашати макаци ще пощят женските, за да спечелят права за чифтосване. Те ще изядат всички буболечките, които открият върху козината на избрания от тях партньор. Колко романтично, а?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X