Напишете дума/думи за търсене

Ненадминатата Цветана Манева ще ни разказва „за любовта…“ в пъстрата компания на нейни колеги

Спектакълът „за любовта…“, превърнал се в театрално събитие на 2023 година, ще се пренесе в летния театър във Варна, където на фона на морето и приказна музика, изпълнена на живо, зрителите ще могат се насладят на световните текстове на Яна Борисова и съзвездие от български актьори - Цветана Манева, Александра Сърчаджиева, Александър Сано, Дарин Ангелов, Филип Буков, Боряна Братоева, Христо Петков, Даниел Върбанов, Петър Антонов, Тодор Дърлянов и Нощните Рицари.
Със специалното участие на Николаос Цитиридис. Режисьор е Димитър Коцев – Шошо.

Спектакълът „за любовта…“ среща текстовете на изключителната Яна Борисова - носителка на четири ИКАР-а и няколко награди АСКЕЕР за драматургичен текст, и живото изпълнение на музиката на маестро Милен Кукошаров - носител на награда АСКЕЕР 2023, които ще накарат зрителите да преживеят емоции, които не са изпитвали до този момент.

Един изумително смешен и покъртително откровен разговор за щастието, вълнението, ревността, копнежите и всичко, което никога не посмяваме да изричаме, но страшно много ни вълнува. И всичко това на фона на приказна музика, под открито небе в компанията на морето.

„за любовта…“ е уникално театрално-музикално преживяване, което ще събира на една сцена различни актьори с различни интерпретации на познати и чисто нови текстове на един и същ автор. Всяко представление е абсолютно уникално и вълнуващо непознато. И всеки път е… за първи път.

„Благодарение на „за любовта…“ всички може да отворим сетивата си за това огромно емоционално море, наречено любов…или влюбване. Моята голяма страст, моята голяма тема като автор, която аз винаги ще следвам, а тя винаги ще ми предстои. Любовта е свързана с оцеляването, с вдъхновението от живеенето, с дишането, с радостта, и с концепцията за щастие. Тя е сериозна работа и не е за всеки. Това е може би единствената безпогрешна формула досега, която е спасявала човечеството. Огромна стихия с размери и сила без аналог. Която единствена превръща хората в богове и обратното! И както казва един мой много скъп човек: „Никой не може да се изложи, когато става дума за любов“, споделя Яна Борисова.

Билети в мрежата на Eventim. Повече информация може да откриете в страниците на Яна Борисова във Facebook и Instagram.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X