Напишете дума/думи за търсене

Южен възел в Овен и северен във Везни - приказка за градивната любов

Родените в посочените периоди имат разположен южен възел в знак Овен и северен във Везни. Тази статия е за тях.

21.5.1958 г. – 8.12.1959 г.

30.12.1976 г. – 19.7.1978 г.

11.8.1995 г. – 28.2.1997 г.

23.3.2014 г. – 10.10.2015 г.

Предстои приказка за любовта, която обича, защитава и подкрепя. Тази, която излиза извън границите на човешкото същество и се грижи за другите, мисли, споделя и дарява топлина и светлина на всичко, до което се докосва. И всичко това се случва, защото не може да бъде друго. Няма избор, защото човекът с това разположение на възлите няма да се откаже, ако има цел, която е движещ елемент в живота му. Няма да спре, ако има препятствия и няма да се откаже да влезе в огъня, ако това се налага. Той дълбоко в душата си, сърцето си, мислите си и действията си носи енергията на кардиналния знак Овен. Знакът на бойците, силните, смелите и категоричните във всяко едно отношение.

С какво разполагаме?

Никога не е лесно да се говори за баланс, споделена любов и компромис, когато човек има положение на южен лунен възел в Овен, защото неговото усещане за справедливост подсъзнателно изхожда от любовта и грижата за собственото му его и достойнство.

Човекът с южен лунен възел в Овен е силен, независим, самостоятелен, упорит, целеустремен и завършен лидер. Без значение от останалите фактори в наталната карта, неговото усещане за сигурност и сила е непоколебимо. Каквото и да му се случва, има вътрешното усещане за надмощие и хъс за победа. Той винаги има цел, стратегия и увереност в собствените си сили. Неговите корени са здрави и дълбоки. Издържа силните ветрове и лошото време в живота си, защото е воин и боец по своята същност.

Какво ни липсва?

– „Липсва ли?“

– „Не може да бъде!“

– „Не мисля, че имам пропуски, за които трябва да се грижа.“

Така би приел този въпрос човекът с това положение на южен възел.

Това е първичната реакция и тя е съвсем естествена като пакетче захар в кафето или филийка хляб към топлата супа.

Тук се губи усещането за принадлежност към среда, група, партньор, обстоятелства и причини. Усещането, че управляваме живота и хората около нас е по-силно от това да замълчим, преглътнем и отстъпим назад. Сякаш въпреки доброто му възпитание и изградени обноски, нещо друго е по-силно от него и изпреварва усещането му за баланс, хармония и разбиране.

Независимо по коя домова ос са разположени възлите имаме сблъсък между собствените си възгледи, усещане за правота и мнението на останалия свят. Възможно е да липсва съпричастност и отстъпчивост. Далеч съм от мисълта, че тези качества липсват съвсем, но те се проявяват с определени условия. Почти винаги след време идва вътрешното очакване, същото да получа и аз, защото го заслужавам. Няма друг начин. Очакването е присъщо качество за даването. А този човек често дава съзнателно или несъзнателно с надеждата да получи. Уважение, почитание, внимание и обич. Все човешки неща, които радват и дават смисъл.

Понякога му липсва разбиране към другите, защото егото винаги успява да заеме първото място в съзнанието му. Дипломацията е качество, което се бори за внимание в ежедневието му и често остава само в началото на неговите срещи и разговори. Възможно е и обратната ситуация, в която човек е активен и упорит в преговорите преди действителната среща, а по време на нея е изключително на вид съобразителен и тактичен към другите. Това отново е въпрос на личното ни развитие и осъзнаване.

Родените с тази позиция на кармичните си възли трябва в този живот да се стремят към развиване на партньорски отношения в личен и професионален план. Трябва да се учат на смирение, приемане и допускане на чужда гледна точка и мнение.

Между 12 юли 2023 г. и 29 януари 2025 г. транзитните кармични възли ще направят съвпади с вашите.

Очаквайте срещи с хора от миналото и такива от предходни животи на душата ви. Възможно е да бъдете поставени в ситуации, които да изпитат вашата решителност и отношение към друг човек или околните. Бъдете наблюдателни към случващото се, защото нищо няма да е случайно и всичко, което преживявате, е начин да бъдете по успешни в усвояване на уроците на възлите си.

С уважение,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X