Напишете дума/думи за търсене

Транзитен Марс в Дева - доверете се на стари предчувствия

На 10 юли Марс внимателно ще открехне вратата в дома на знак Дева и уверено ще прекрачи прага му. Неговото планувано гостуване там ще продължи до 28 август, изпълнено с интересни събития и предизвикателства.

Марс е планетата, която ни дава енергия, заряд и желание за живот. Тя е страст, успех и победа. Марс е действие във всеки един смисъл. Движение, което ни кара да бъдем можещи, знаещи и успешни. Чрез него реализираме планове, постигаме, съхраняваме се и оцеляваме.

Домът на знак Дева е чист, подреден и добре организиран. Тук Марс ще се наложи да подреди разхвърляните си мисли от последния месец, да изтупа дрехите си от всички преживени приключения и да се настани в перфектно организираното всекидневие на Девата в очакване на нейните мъдри съвети и равносметки.

Време е за сериозност, отговорност, подреденост, последователност и стремеж към перфекционизъм. Сериозността е желанието да не подценяваме, да се ангажираме с душа и сърце в целите си и последователно да бъдем старателни и търсещи най-доброто решение и отличен резултат.

Периодът е подходящ за действие по отговорни задачи. Сега ще имаме повече мотивация, концентрация и ясна стратегия с внимание към детайлите. Използвайте времето да подредите дома, работното си място, приоритетите, нагласата си към проблемите и степента на важност по делата ви.

В бизнес план е подходящо провеждането на ключови и важни за работата ви разговори. Организирайте срещи, като се подготвите за тях с ясна стратегия, конкретни очаквания и прозрачни изисквания. В личен план времето ще позволи разрешаване на казуси с искреност, яснота и откритост.

Ако имате нужда, споделете какво ви тежи и потърсете с партньора си решение. Сега отговорите ще идват лесно и просто, ако бъдете откровени и изложите всичко онова, което ви кара да се чувствате некомфортно. Споделяйте и заедно начертайте следващите си цели и общи планове.

С влизането си в знак Дева, Марс го очаква вълнуваща среща със старейшината Сатурн. В приглушена светлина на трапезарията в дъното на дълга маса е седнал мъдрецът и търпеливо отдавна чака младото момче да седне срещу него. Следва важен, сложен, но градивен разговор между планетите, който ще продължи до 22 юли. В това време очаквайте конфликт между факти, чувства и интуиция.

Възможно е да избирате между разум и чувства, видимо и скрито. Останете гостоприемни за емоциите си и проявете разум в изборите си. Доверявайте се на стари предчувствия и анализирайте фактите, които ви се дават сега.

До 22 юли е прекрасно време за добра организация, ясни планове, активни действия и инициативност.

След тази дата увереният младеж Марс ще среща трудности с организацията си поради палавото ретроградно движение на любимата си Венера. Задачите ще валят, но онова закачливо чувство за приключения ще ни кани навън и хич няма да има намерение да ни прибира в къщи. Опитайте се да разделяте работата от личния живот. Влагайте в ежедневните си дела отговорност и вярност към поетите ангажименти, а в останалото време бъдете лято – щедро, топло и запомнящо се.

Между 22 юли и 5 август Юпитер очаква с огромна прегръдка изморения от решения огнен красавец. Разчитайте на това време да приключите стари проблеми и да срещате подкрепа в намеренията. Не започвайте нищо ново, но приветствайте нови възможности, идеи и вдъхновения.

Между 7 и 20 август Уран чрез положителен аспект ще дава своята приятелска подкрепа на Марс. Тази компания е възможно да ни донесе повече задъханост, внезапно взети решения, излагане на рискове, бърза промяна на настроенията и неочаквани нови идеи. Използвайте времето да дадете живот и да стартирате дела, които сте започнали в последния месец. Не очаквайте мигновени резултати и бъдете търпеливи към другите. Избягвайте рискови ситуации в личен и професионален план.

На всички Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози Марс ще носи успехи, напредък в делата, решени казуси и подредени пъзели.

Критичен и изискващ ще бъде към всички Близнаци, Стрелци и Риби. Те трябва да структурират задачи си и да бъдат отговорни към поетите ангажименти.

Спокойствие планетата ще носи на Везните. Те няма да изпитват изискванията на Марс на гърба си и могат да се радват на хармонично време.

Лъвовете ги очаква горещо и изпълнено с приключения лято. Марс няма да пречи на лятното им добро настроение и нови възможности.

Овните и Водолеите в този период е възможно да се чувстват тревожни и разсеяни. Тях съветвам да следват плануваните задачи и да не се отклоняват от пътя си. Много е вероятно притеснението им по бизнес въпроси да няма основателни причини.

Желая на всички здрав, щастлив и градивен период!

С обич,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X