Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Телец - Вселенета ще подкрепи всяка наша инициатива

На 19 май (петък), в 18:52 часа, ще се случи новолуние в 28 градуса на знак Телец.

Отново двете небесни тела Луна и Слънце са безумно близки, безрезервно искрени и единни в своите мисли, намерения и решения. Като любезни стопани на собствената си любов ни канят всеки месец да бъдем част от тяхното тържество. Отварят широко врати към звездите и ни очакват. Изпълнете се с вяра, приемете надеждата и потопете всяко парченце от себе си в обич и грижа.

Облечете любимата си рокля или костюм, обуйте балните си обувки и се присъединете към коктейла на планетите. В тази петъчна вечер си позволете почивка от графика и задачите и не пропускате това пищно тържество, обречено да върне далеч по-уверени в собствените си сили и благодатта на утрешния ден.

Любезни и ВИП гости на събитието са Плутон, Марс и Нептун. Те са готови да ни помогнат със съвет, идея и насока по пътя към успеха. Плутон, в типично свой стил, ще ни прошепва в ухото какво може да оставим и да освободим време и пространство за важните ни неща. Марс ще ни дава енергия и сили да се борим и градим собственото си щастие, а Нептун ще добавя щипка вкус и аромат към най-смелите ни мечти.

Често мечтаем за нова работа, професионално израстване и повече доходи, но всеки ден избираме да продължим живота си по стария начин. Чакаме търпеливо деня, в който някой да промени нещо вместо нас. Сякаш това ни устройва, защото ни носи ангажираност, някакви доходи и рутина. Сега е моментът да се огледате, изберете план и да действате. Вселената ще подкрепи всяка ваша инициатива. Вярвайте си! Бъдете уверени и се развивайте. Има безброй начини да промените това, което не ви харесва. Търсете ги, защото те вероятно търсят вас точно сега.

В личен план със сигурност имаме нужда от повече разбиране, комфорт и топлина. Пожелайте си го сега и му подсигурете място в живота си. Освободете се от хора с празни обещания, които изпиват времето ви всеки ден, глътка по глътка, с обещанието, че утре всичко ще се промени. Това приказно събитие дава на всеки, който е готов да получи. Този, който има очи да види и ръце да прегърне новите възможности в живота си. Дайте си шанс, време и обич. Заслужавате го!

Изберете няколко желания, които са ви най-важни и значими в този етап от живота. Уверете се, че онова, което искате да реализирате, ще бъде полезно за вас и е нещо, от което се нуждаете. Дайте си сметка, че ако вашето желание бъде осъществено, ще се наложи да се лишите от нещо друго, защото няма безплатни подаръци. Например, ако целите кариерно развитие и повишения на работното място, ще трябва да намалите свободното си време.

Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте желанията си. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане, могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои.

Например избирам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, сбъдвам, получавам, избирам. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията, я пуснете във въздуха. Ако решите, може да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас вкъщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания свързани със следните теми:

- Увеличение на доходите. / Получавам увеличение на доходите.
- Увереност в собствените си качества. / Изпълвам се с увереност.
- Финансова стабилност. / Реализирам финансова стабилност.
- Нова материални или нематериални придобивки./ Приемам да получа нова (къща, кола, телефон). Изпишете какво точно искате на получите.
- Преживяване на удовлетвореност от живота./ Преживявам удовлетворение от живота си.
- Да развивам търпение и постоянство. / Радвам се на развито търпение и постоянство.
- Реализация на занимания, свързани с …/ Реализирам …
- Умения за изграждане на личните си граници. / Успявам да пазя себе си.
- Изграждане на реална самооценка. / Изграждам реална самооценка.
- Умение да намирам време да се занимавам с любими неща. / - Намирам време за себе си и любимите ми занимания.

Телец управлява здравето в областите гърло, щитовидна жлеза, врат, гласови струни. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

- Решавам здравословните си проблеми с …
- Намирам правилната информация за мен.
- Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Ден преди и след новолунието нашите сили са изчерпани. Позволете си почивка и не започвайте нищо ново.

Успех на всички! Бъдете здрави!

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X