Напишете дума/думи за търсене

Плутон във Водолей - предстоят ни 20 години мащабни изменения, променящи света завинаги

Уверено и непоколебимо хирургът сред планетите – Плутон, за първи път от 245 години насам се захваща да събаря, реставрира и строи нов свят в дома на знак Водолей.

Той ще направи първата си крачка във Водолей на 23 март, ще се разходи едва в първия му градус и поради ретроградно движение на 19 юни отново ще се върне в знак Козирог.

На 21 януари за втори път ще открехне вратата на знак Водолей и ще остане до 2 септември. Между 3 септември и 18 ноември 2024 г. ще е последната му обиколка в знак Козирог, като след това окончателно ще се потопи в дълго и вълнуващо пътешествие в знак Водолей до март 2043 г.

Близо година и половина ще му отнеме, за да се раздели с делата си в знак Козирог и да се захване с промени в дома на новия си домакин знак Водолей. Неговата командировка в знак Козирог премина в рамките на последните 15 години, а новата дестинация във Водолей ще трае 20 години.

Плутон е малка по големина, бавна, но много ключова за обществото и Земята планета. Управлява знак Скорпион и се свързва с трансформацията, прераждането, смъртта и живота. Промените, които създава, са бавни, но неизбежни. Престоява в знак между 15 и 21 години, като внимателно и умело реставрира всяка тухличка от настоящето. Предстоят ни 20 години мащабни изменения, променящи света завинаги.

Темите на Водолей са свободата, независимостта, политиката, иновациите, промяната и откритията. Плутон не говори само за промени на лично ниво. Разбира се, движението ѝ във всяка рождена карта ще предизвика аспекти и промени, но тя е и планета на обществото, социалните прослойки и маси, политиката, подземния свят и устройството на света.

Предстои ни да преживеем разпад на стар и установен световен ред във връзка с политически системи, съюзи, граници, отношения и принципи. Накратко казано, Плутон ще разруши всичко ненужно и нефункциониращо до момента и на негово място ще създаде нов свят със стремеж към повече свобода, правда и независимост.

Ще има напредък в квантовата физика, астрономията, технологиите, финансовата система и работните процеси. Предстои все повече техниката да замества човешкия труд. Професиите, които не могат да бъдат заменени от машини, ще поскъпват.

През предходното му пътуване в знака се е случила Великата френска революция с лозунга „Единство, братство и равенство“. Създадена е конституцията на САЩ и Закона за правата. Смятам, че тези промени вече се усещат с протестите на жените в Иран против дискриминацията и подчинението, на което са подложени от години.

Протестите в Грузия категорично напомнят, че е време за промяна в политическата нагласа и посока.

Плутон във Водолей има за цел да сложи край на ограниченията, дискриминацията, неправдата и монархията. Страните, които се управляват от еднолична власт, ще трябва да променят структурата си. Всеки самозабравил се лидер си отива.

Противоположният знак на Водолей е Лъв. Лъвът е знак, свързан с короната, егото, самодоволството и едноличната власт. Плутон е преминавал през него между август 1938 г. до юни 1958 г. В идващите 20 години всичко, създадено в този период, ще рухне и на негово място ще се създаде нов световен ред.

В следващите 20 години старата система, изтъкана от прогнили правила, закони, норми, ограничения и принципи, ще си замине. На нейно място ще се създаде нов свят, където ще имаме свободата да пътуваме с по-малко изисквания, да развиваме щурите си идеи, без да изглеждаме странни за околните, да имаме повече време, защото трудът ни ще бъде заместен от технологични новости, да сбъдваме и да имаме щастието да бъдем смело себе си.

През предстоящите две години принудени за промяна ще бъдат родените в първите 5 дни на знаците Овен, Близнаци, Везни, Стрелец и Водолеи. За тях е време да променят своята професионална ориентация, цели и приоритети. Помислете доколко онова, което правите, ви носи лично удовлетворение и ви прави щастливи. Сега имате възможност да се включите в програмата за развитие на Плутон и да направите нещо ново за себе си. Имате достатъчно време да вземете решение. Не бързайте и обмислете добре какво ви тежи и задържа в старото. Добавете в ежедневието си повече цвят, разкош, топлина и светлина. Отворете нови врати и изберете своите нови занимания.

Плутон се е запътил към вас и скоро ще взима онова, което ви е излишно. Не бъдете изненадани, а готови да замените отнетото с нещо ново и креативно за вас.

Родените в първите 5 дни Телци, Лъвове и Скорпиони ще влязат в конфликт с Плутон и ще трябва да направят завой в своите избори и намерения. Дошло е време за ревизия на лични и професионални отношения. Плутон с внимание и обич ще изреже от живота ви всичко ненужно от връзки до занимания. Бъдете наблюдатели на живота си и уверени, че всичко, което се случва, е само за ваше добро.

На спокойствие ще се радват родените в първите 25 дни на знак Козирог. Родените в последните 5 дни Козирози ще имат време до края на следващата година да сложат нов ред в живота си.

Рибите няма да бъдат засегнати от транзита на Плутон.

Девите и Раците ще имат свободата да продължат по пътя си без притеснения и тревоги.

Желая на всички читатели добронамерен и хармоничен период.

С обич,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X