Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Риби - кои са най-подходящите желания за сбъдване

Предстои вълшебното новолуние в знак Риби, което ще се случи на 20 февруари (понеделник), в 9:05 часа, на 1 градус в знака.

Събитието изобразява срещата на Луната със Слънцето. Тогава небесните тела застават плътно едно до друго в огромна космическа прегръдка, разкриваща път към земните жители, в очакване на техните мисли, намерения и желания. Като родители, очакващи нашите мъдри избори, отговорно отношение и последователни действия.

Сега имаме възможност да си пожелаем сбъдване на желания в компетенциите на знак Риби. Това са темите, свързани с духовност, емоционалност, мечти, илюзии, състрадателност, страхове, психология и емпатия. С енергията на знак Риби се учим да усещаме, разбираме и долавяме във времето и пространството необяснимо разумните факти и обстоятелства.

Време е да се замислим за малките неща, чистите чувства и безкористната обич.
Усмихвайте се, прегръщайте, давайте любов и разбиране и вярвайте, че това, което носите в себе си, се връща при вас под една или друга форма. Трябва ни много малко, за да бъдем по-щастливи, и така да привличаме в живота си всичко онова, от което имаме нужда. Не осъждайте! Всеки прави грешки и точно те ни изграждат и ни учат на приемане, смирение и прошка. Не се сравнявайте с никого! Всеки има своя път и всеки от нас трябва да усети дребните камъчета под обувките си. Помагайте, споделяйте, приемайте и давайте възможност на всичко, което иска да влезе в живота ви. Обичайте себе си с всичките си недостатъци и слабости. Откривайте уникалността си и давайте най-доброто от себе в работата, любовта и приятелството.

Сега е моментът да молим за мир, благоденствие и подкрепа от Бог за нас и целия свят. Нека се помолим за разбирателство между хората, повече вяра и много надежда. Това новолуние изразява безусловната любов и има силата да лекува омразата, разделението и страха. Приемете го дълбоко в сърцето си и му дайте живот.

Прегръдката на Луната и Слънцето е магичен момент, нашите намерения и желания да получат шанс за реализиране.

Изберете не повече от 3 желания, които са ви най-важни и значими. Избирайте мислите си внимателно и бъдете отговорни към тях. Помислете дали онова, което ви привлича, ще ви радва след време и дали може да платите цената на онова, което искате. Ценете себе си, бъдете предвидливи и избирайте мъдро. Когато се спрете на нещо с чисто сърце и ясни мисли, си представете, че онова, което толкова силно искате, се е случило. С това чувство изпишете желанието си на лист хартия, тетрадка или тефтер в първите 8 часа след новолунието. Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например приемам, реализирам, сбъдвам, успявам, достигам. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно.

Предлагам теми и примерни желания, свързани с това новолуние.

Интуиция. Избирам да имам по-голямо доверие на интуицията си.
Хаос. Приемам да създам ред от хаоса. Оставям хаоса да подреди мислите ми.
Радост. Избирам радостта в живота ми.
Почивка. Приемам почивката като лечебно средство в живота ми.
Доверие. Избирам да се доверявам по-лесно на хората.
Вяра. Вярвам, че Бог се грижи за мен по-най добрия начин.
Безусловна любов. Избирам да давам обич, без да търся отплата. Доверявам се на чувствата на човека до мен.
Сънища. Извиквам сънища, които да ми помагат в живота. Разделям се със страшни мисли и сънища.
Таланти. Решавам да развивам своите таланти, свързани с…
Творчество. Изпълвам се с творческа свобода и творя.
Зависимости. Освобождавам се от зависимостта на (човек, храна, алкохол, наркотични вещества, алчност, завист…).
Идеализиране. Избирам да гледам реално на случващото се в живота ми.
Йога. Намирам в заниманията си с йога повече смисъл и ползи.
Медитация. Приемам медитацията като лечебно и възстановяващо средство в живота ми.
Чувство на жертва. Решавам да се освободя от чувството ми за жертва в ситуации.

Знак Риби управлява здравето в областите стъпала, лимфна система, токсини, отрови и настинки. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

Решавам здравословните си проблеми с…
Намирам правилната информация за мен.
Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

След новолунието Луната започва да се отдалечава от Слънцето и да расте. С нейното нарастване в следващите около 14 дни е подходящ период за стартиране на бизнес начинания, сключване на брак, естетична манипулация, встъпване във важни професионални разговори и търсене на развитие и успех в делата. Нейният растеж е плодородна почва да засяваме начинания и да очакваме от тях бързо реализиране.

Два дни преди новолунието и два дни след него човешките сили и енергия са изчерпани. В това време си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Не избирайте самото новолуние и следващия ден за стартиране на начинания. Тогава небесното тяло още няма светлина и няма достатъчно енергия, която да ни даде на нас. Избирайте третия ден след самото събитие и действайте.

Операции също не са препоръчителни в около 24 часа около срещата на двете небесни тела.

Енергията на новолунието ще бъде усетена най-много от родените на 19-и, 20-и и 21 февруари, април, юни, октомври и декември.

Успех на всички,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X