Напишете дума/думи за търсене

Венера в Овен - внимавайте с прибързаните решения

На 20 февруари планетата на любовта и хармонията Венера ще прекрачи прага в дома на знак Овен, оставайки в неговите покои до 17 март.

За принцесата на зодиака Венера предстои един по-горещ и динамичен почти цял месец. Подозирам, че вече насладила се на топлите чувства, комфорт, спокойствие и скука в знак Риби, сега тя търси приключения и сцена.

Венера в знак Овен ще трябва да бъде по-активна, дейна, говореща, показваща и доказваща. Тази планета отговаря за любовта, бизнес и личните ни отношения, изкуството, разбирателството и хармонията между хората. Тук на нея ще ѝ се наложи да бъде „мъжко момиче“, което има цели и иска да ги постигне на всяка цена. Венера ни кара да бъдем дипломатични, но енергията в знак Овен ни дава мотивация, заряд и желание за победа.

Сега трябва да бъдем внимателни и осъзнати. Венера е нежна, крехка и добронамерена. Тя ще се изправи пред високите изисквания, вероятен гняв и войнствената енергия на знак Овен. Това разминаване с нейната природа е възможно да донесе тук на земята напрежение, изостряне на конфликти, прибързани решения и излишни действия. Ще липсва отстъпчивост и разбиране.

Между 24 февруари и 7 март Венера ще се радва на компанията на големия и могъщ Юпитер. В негативен план това може да предизвика повече бързане, изчерпано търпение и липса на съчувствие. В политически план засилване на имперски амбиции, агресия, прибързани действия и желание за надмощие.

Знаейки това, нека бъдем подготвени и отговорни към себе си и другите. Нека осъзнаем персоналната ни възможност да правим избори и нека те бъдат добронамерени, позитивни и красиви. Избягвайте в този период да влизате в спорове, кавги, интриги и безсмислени разговори. Избирайте приятни хора със сходни на вашите интереси и разбирания. Започнете занимания с дела, които дълго сте отлагали. Продължете онова, за което напоследък не ви е стигало времето, а толкова много винаги сте искали. Спортувайте. Излизайте повече сред природата и правете дълги разходки. Изберете енергията на знак Овен в реализация и се насладете на нейната сила. Пресявайки възможностите в живота си, оставете настрани тези, които нямат потенциала да бъдат развити и реализирани. Посрещайте всеки нов ден с пламъка на знак Овен и с любов преминавайте през него с възможностите на Венера и нейната топлина.

Заряд, динамика и събития ще имат най-много представителите на знаците Овен, Лъв, Стрелец, Близнаци и Водолей. До 17 март те имат прекрасна възможност да стартират нови занимания и отношения, както и да вземат решения да приключат със съществуващи.

Транзитът на Венера през Овен няма да окаже пряко влияние на Скорпионите и Девите. Те могат без притеснения да продължат заниманията си.

Рибите могат да очакват резултати от делата си. Време е да събират плодовете на труда си от последно време.

Телците ще се радват на попътен вятър в личен и професионален план.

За Раците, Везните и Козирозите, периодът ще е най-труден. Те трябва да избират внимателно заниманията и компаниите си. Съветвам ги да избягват прибързани решения и да проявяват повече търпение към себе си и другите.

Бъдете здрави!

астролог Венета Матева



Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X