Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Овен - пожелайте сбъдване на най-важното и значимото в живота ви

Предстои основополагащото новолуние в знак Овен, което ще се случи на 21 март (вторник), в 19:23 часа, на 0 градуса в знака.

Тази година срещата на двете небесни тела ще се състои два пъти в знак Овен. Следващото новолуние ще се случи на 20 април, съпроводено със слънчево затъмнение, в последния градус на знака.

Събитието е среща, прегръдка и разговор между Луната и Слънцето. Тяхното разбирателство и партньорство има силата да отваря тайна вратичка към земните жители в очакване на техните мисли, намерения и желания. Светилата, досущ като като родители, очакват нашите мъдри избори, но изискват отговорно отношение и последователни действия.

Всяко новолуние е шанс да реализираме свои намерение, свързани с темите на знака, в който се случва.

Знак Овен говори за началото, енергията, желанието, увереността, смелостта, амбицията, страстта, самостоятелността, стабилността, заряда и борбата за живот. Сигурно забелязвате, че всички изброени теми донякъде егоистично описват необходимите ни качества за развитие и оцеляване. Така е! Сега ще имаме възможността да сложим себе си пред всичко. Обикновено, препускайки през живота си, се стараем да бъдем полезни на хората около нас и все по-често забравяме за личните си интереси, удоволствия, влечения и мечти.

Събитието се случва в прегръдката на Меркурий. Това разбирателство между планетите ще ни донесе копнеж за връщане към стари желания и цели. По един магичен начин ще усещаме повече увереност, вяра и стремеж да развиваме онези качества в себе си, които утре да ни носят повече усмивки и обич към нас самите.

Всяка промяна, която търсим навън, започва от нас самите. Време е да обикнем дребните си несъвършенства и да осъзнаем, че те са част от собствената ни неповторимост. Бъдете искрени към себе си и прегърнете с разбиране всяка своя слабост.

Събитието ще ни даде възможност да се обърнем към себе си, като си припомним кои сме, какво наистина искаме и към какво се стремим. От друга страна, ще ни даде възможност да поискаме трансформация на качества като егоизъм, агресия, нетърпение и незачитане на чуждото мнение. Уважавайте себе си, но не бъдете груби с никого. Ние даваме онова, което носим в себе си. Бъдете мили, добри, разбиращи и подкрепящи околните. Всички сме съвършено свързани в една Вселена и всяка наша мисъл и жест се връщат при нас рано или късно под една или друга форма. Неизбежно е!

Изберете няколко желания, които са ви най-важни и значими в този етап от живота. Уверете се, че онова, което искате да реализирате, ще бъде полезно за вас и е нещо, от което се нуждаете. Дайте си сметка, че ако вашето желание бъде осъществено, ще се наложи да се лишите от нещо друго, защото няма безплатни подаръци. Например, ако целите кариерно развитие и повишения на работното място, ще трябва да намалите свободното си време.

Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте желанията си. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия.

Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане, могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои.

Например избирам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, сбъдвам, получавам, избирам. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете.

Ако изгорите хартията, я пуснете във въздуха. Ако решите, може да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас вкъщи и да забравите за него. Идеята е след 21 ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания, свързани със следните теми:

Повече енергия и жизненост. / Зареждам се с енергия и жизненост.
Успешно ново начало в… / Реализирам нова начало в..
Мотивация и ентусиазъм. / Изпитвам мотивация и ентусиазъм.
Да се съобразявам със себе си във всяка ситуация. / Избирам да ценя себе си.
Да приема лидерството в моя собствен живот. / Приемам да бъда лидер в..
Да мога самостоятелно да вземам решения. / Избирам да взимам своите самостоятелни решения.
Смелост да бъда себе си. / Изпълвам се със смелост да бъда себе си.
Освобождаване от егоизма. / Освобождавам се от егоизма.
Освобождаване от нетърпението си. / Избирам да бъда по-търпелив.

Овен управлява здравето в областите лице, нос, глава и зъби. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на новолунието ще бъде усетена най-много от родените на 20, 21 и 23 март, юли и ноември. Родените на тези дати имат възможност да започнат своето пътуване към цели и мечти.

Успех на всички! Бъдете живи и здрави!

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X