Напишете дума/думи за търсене

Венера гостува на Рака - повече споделена любов и разкош

На 7 май принцесата на зодиака Венера напуска забавния дом на знак Близнаци и се отправя на вълнуващо плаване в топлите води на знак Рак, което ще продължи до 6 юни.

Предстои месец с повече споделена обич, нежност, разкош и красота. Венера е израз на нашите чувства, емоции и преживявания. Тя е искрена усмивка, топъл поглед, нежно докосване, чувствена прегръдка, споделяне и изслушване. Венера е грижата за нас и желанието ни да бъдем красиви, богати, успешни и уважавани. Ще я откриете в аромата на свежи цветя, буйните къдрици, токчето на обувката, червеното на червилото и в бижуто на шията ви. Винаги бляскава, уникална и щедра.

Домът на знак Рак е уютен и много красив. Негови приоритети са искреността, обичта и всеотдайността към другия. Той е безумно верен на хората, които обича, безрезервно щедър да помогне и даде от себе си нежност и подкрепа на света. Под негово управление са нашите корени, дом, семейство и мястото, където се прибираме и оттегляме след дългия работен ден.

Докоснати от Венера, тези сфери усилват своята най-женствена и нежна проява. Чувства се засилена връзка с домашното огнище, родителите и роднините. Предстои период, в който ще отделяме повече време на себе си и дома ни. Дали ще правите ремонт, ще каните или ще ходите на гости, за да се видите с роднини, е ваш избор. Възможно е да проявите желание да напреднете в кулинарното изкуство и така да зарадвате любимите хора. Сега е моментът да смените стария тиган или да купите онзи красив сервиз, който не може да забравите.

Емоционално няма да имате нужда от големи компании и много хора. Ще се чувствате щастливи вкъщи с любимите хора и в компанията на прясно изпечен сладкиш. Тъй като Рак е най-чувствителният и леснораним знак, ви предупреждавам да се пазите от излишна ранимост. Прощавайте и бъдете по-толерантни към думите на другите.

В професионален план може да се радвате на повече разбиране, подкрепа и отстъпчивост на партньорите си. В този период рецептата за успех включва мекота, търпение, стратегическо отстъпване, наблюдаване и търсене на нова информация. Заобиколете ситуацията, изчакайте по-добър момент, направете се на приятно разсеяни, спечелете време и действайте. Понякога блага дума, усмивка и добро поведение постигат повече от директни действия, хъс и пряко настъпление.

Между 7 и 15 май Венера има приятелски разговор със строгия Сатурн. Използвайте времето за важни разговори и срещи. Не подписвайте договори, защото Меркурий е още ретрограден, но структурирайте задачите си и изяснете отношенията си.

Между 20-27 май Венера ще формира добър аспект с Уран в Телец, което може да предизвика внезапни чувства, нови очаквания или влюбвания. В тези дни очаквайте непредвидени ситуации в личен и професионален план. Сега е моментът да получите отговори на дълго чакани въпроси и теми.

Между 28 май и 6 юни Венера ще бъде във вълшебен разговор с Нептун. Тази компания в положителен план може да ни донесе прозорливост, силна интуиция и магнетизъм. Периодът е прекрасен за осъществяване на творчески планове. В тези дни се пазете от чувството за заблуда и идеализиране на хора и обстоятелства.

Гостуването на Венера в Рак ще донесе най-много подкрепа в делата и отношенията на родените под знаците Рак, Риби, Скорпион, Дева и Телец. Те ще получат топлина и късмет в личен и професионален план.

По-труден и противоречив ще е периодът за родените под знаците Козирог, Везни и Овен. Тях съветвам да довършат започнатите дела и да отложат важните си ангажименти за следващия месец.

За Близнаците тази позиция на Венера няма да донесе сериозни промени на емоционално ниво. Същите ще се радват на спокойствие и усещане за сигурност.

Пред Лъвовете стои сложен период, изискващ от тях търпение и правене на компромиси. Венера ще бъде в тяхна подкрепа след 11 август, като им носи щастие и любов.

Водолеите и Стрелците могат да очакват важни известия и развитие на делата.

Бъдете живи и здрави!

С обич,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X