Напишете дума/думи за търсене

Марс в Рак - прилив на енергия и постигане на цели

В уютния следобед на 25 март  Марс уверено ще прекрачи прага в гостоприемния дом на знак Рак и ще остане обичан и обгрижван в неговите покои до 21 май.

Периодът е интересен, защото в него има противопоставяне между природата на буйния и енергичен младеж Марс и прекрасните условия на живот, които ще му предложи гостоприемния Рак.

Домът на знак Рак е винаги подреден, топъл и светъл. В него гостите имат всички удобства, вкусна храна, топла постеля, разбиране и подкрепа. Марс, влизайки тук, се налага да остави тежките доспехи още на прага и да обуе топлите пантофки предоставени от домакина. Време му е за почивка и заслужен отдих, защото през последните четири месеца беше ангажиран с безброй задачи, важни дела, срещи, разговори и реализиране на предоставени възможности в знак Близнаци. Там претърпя и ретроградно движение, което внесе объркване и конфликти ситуации в личен и професионален план.

Марс е воля, кураж, смелост, амбиция, сила, енергия и движение. Това е планетата, която ни движи, създава желания, преследва цели и превръща мечтите в реалност. Тя се чувства добре, когато тези възможности са на прицел, защото енергията на планетата е движение, която в периода на гостуването си в знак Рак ще бъде потисната и ограничена с цел почивка и спокойствие.

Възможно е това разминаване между цели и динамика на постигането им да не се харесва и да предизвика усещането за провал, изгубване и лично неудовлетворение.

Периодът е благоприятен за структуриране и довършване на започнати проекти. Знак Рак е кардинален и изключително устойчив на неблагоприятни условия. Използвайте неговата воля, за да продължите всичко, което сте започнали до момента.

Сега настроението на Марс ще бъде по-меко, структурирано и топло. Това ще ни даде възможност с повече разбиране да погледнем към затворените врати и сили, за да потърсим нови. Ще се радваме на повече подкрепа и съпричастност от околните.

До 20 април няма ретроградни планети на небето. Използвайте безоблачното време да започнете нови проекти и работите по целите си.

В личен план това положение на Марс предразполага към любов, споделяне и търсене на компромиси. Времето е подходящо да бъдете по-открити, честни и искрени. Очаквайте това и от другите, но се стремете да не приемате случващото се лично и драматично. Не забравяйте, че всеки мисли и прави заключения, единствено и само изхождайки от собствените си възможности и гледна точка. Приемете казаното като подарък и продължете напред смело и категорично. Не бъдете обичливи и приемайте градивно чутото и видяното.

На енергия, положителен заряд и напредък в делата могат да се радват всички Раци, Риби и Скорпиони. Родените с асцендент Рак и Козирог ще усетят този транзит на Марс като решаване на проблеми, оптимизъм и напредък в делата.

Подкрепа, топлинка и попътен вятър ще съпровожда родените под знаците Дева и Телец.

Напрежение, неразбиране и лично неудовлетворение ще изпитват родените под знаците Козирог, Овен и Везни. Овните и Везните нямат избор и трябва да приемат случващото се като полезно и необходимо. Освободете ръцете си от всичко ненужно и очаквайте нови възможности и шансове.

Козирозите в следващия месец ще са подкрепени от много други планети и не трябва да увесват нос заради липса на нови бизнес възможности и застой в личен план. Огледайте се и отделете време на хората, които са до вас. В професионален план делата ви се развиват и всичко ще се случи точно, когато трябва.

Периодът е спокоен и късметлийски за Водолеите и Близнаците. Време е да сложите ред на делата си и да структурирате по приоритет бъдещите си цели.

Лъвовете ще се радват на разбиране и време да начертаят новите си цели. Превърнете безпокойството в увереност и дерзайте. Изправени сте пред повече решения, но не забравяйте, че това ще ви донесе развитие, независимо от предизвикателствата по пътя.

На Стрелците Марс ще донесе повече спокойствие и увереност по пътя. Периодът е хубав да обмислите нови начинания и да внесете разнообразие в личния си живот.

Желая позитивен и щастлив период на всички!

Бъдете здрави!

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X