Напишете дума/думи за търсене

Слънчево затъмнение и новолуние в Овен - визуализирайте мечтите си

Предстои първото от началото на годината затъмнение, което ще се случи на 20 април, в 7:12 часа, на 29 градуса в знак Овен.

2023-та започва със слънчево затъмнение, което е и второто новолуние в знак Овен. Напомням, че на 21 март се случи първото новолуние в знака, което ни загатна да се обърнем към себе си и да степенуваме важните си неща.

Новолунието е прегръдка между Луната и Слънцето, в която всеки човек може да намери разбиране, подкрепа и уют. Двете небесни тела се обединяват с желание да чуят нашите мечти, желания и цели. Търпеливо да ни изслушат и в пълно съгласие с нас да ни съпроводят по пътя ни.

Сега тяхната среща се случва в компанията на северен кармичен възел, който ще ни отвори кармични възможности за реализиране и интегриране в живота ни. Очаквайте в следващите 6 месеца спусък на събития, на които е дошло време да ни се случат в продължение на нашите желания, свързани с темите на знак Овен.

Доверете се на събитието за теми, които искате да реализирате. Изберете няколко желания, които са ви най-важни и значими в този етап от живота. Уверете се, че онова, което искате да реализирате, ще бъде полезно за вас и е нещо, от което се нуждаете. Дайте си сметка, че ако вашето желание бъде осъществено, ще се наложи да се лишите от нещо друго, защото няма безплатни подаръци. Например, ако целите кариерно развитие и повишения на работното място, ще трябва да намалите свободното си време. Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте желанията си. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане, могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например избирам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, избирам и др. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията, я пуснете във въздуха. Ако решите, може да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас у дома и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания свързани със следните теми:

Повече енергия и жизненост. / Зареждам се с енергия и жизненост.
Успешно ново начало в… / Реализирам нова начало в…
Мотивация и ентусиазъм. / Изпитвам мотивация и ентусиазъм.
Да се съобразявам със себе си във всяка ситуация. / Избирам да ценя себе си.
Да приема лидерството в моя собствен живот. / Приемам да бъда лидер в…
Да мога самостоятелно да вземам решения. / Избирам да взимам своите самостоятелни решения.
Смелост да бъда себе си. / Изпълвам се със смелост да бъда себе си.
Освобождаване от егоизма. / Освобождавам се от егоизма.
Освобождаване от нетърпението си. / Избирам да бъда по-търпелив.

Овен управлява здравето в областите лице, нос, глава и зъби. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

Решавам здравословните си проблеми с…
Намирам правилната информация за мен.
Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Енергията на новолунието ще бъде усетена най-много от родените на 19-и, 20-и, 21-ви април, август и декември. Родените на тези дати имат възможност да започнат своето пътуване към цели и мечти.

Родените на 19-и, 20-и и 21-ви юли, септември и декември ще се озоват в коловоз от избори и важни решения. Дошло е време да затворят едни врати завинаги и да потърсят нови. Тях съветвам да не взимат прибързани решения и внимателно да правят своите избори.

Успех на всички! Бъдете живи и здрави,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X