Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние във Везни - смелост и желание за промяна

Предстои пълнолуние в знак Везни, което ще се случи на 6-и април (четвъртък), в 7:34 часа, на 16 градуса в знака.

Пълнолунието е лунна фаза, която се появява, когато Земята е между Слънцето и Луната. По тази причина живите същества на Земята усещат силно и на индивидуално ниво мощното въздействие на двете небесни тела.

При новолуние Луната започва своя нов цикъл на живот до следващата среща със Слънцето. По време на пълнолунието тя е изминала половината от пътя си и сякаш огряна от слънчевите лъчи, преминава изпит, в който разказва какво е направила досега, какво ѝ предстои и какво трябва да направи до новото новолуние.

Това е етапът, когато Луната и ние, хората, трябва да осмислим ценностите, които отговарят на оста, която засяга пълнолунието. Сега трябва да се освободим от ненужния товар, който трябва да направи място на полезното.

По време на пълнолунието ще бъде засегната оста Везни–Овен, което ще осмисли нашите партньорски и бизнес отношения, както и собственото ни възприятие за тях. Пълнолунието в знак Везни ще ни разкрие и ще ни помогне да научим кое е най-важното в съществуващите или бъдещите ни отношения. Къде трябва да се научим на сътрудничество и партньорство, за да успеем да се контролираме, както и да не робуваме на собственото си его или това на другия.

Балансът е в основата на живота ни и ще е хубаво в този ден всеки един да анализира собствената си градина, а също така да погледнем и зад оградата в съседния двор. Нека помислим къде сме сгрешили и може ли сега да простим на тези, които са ни наранили. Нека дадем компромис на себе си и нека бъдем по-толерантни и разбиращи другите. Освободете се от навиците си, които изгарят времето ви в полза на хора, които не го заслужават.

Помислете за себе си, като си дадете повече любов, приемане и разбиране. В старанието си да съхраните себе си се опитайте да не забравяте за другите. Всички сме свързани и зависими един от друг. Позволете си щастие, коректност, отговорност и ще получите разбиране, подкрепа и любов.

Опитайте! Вълшебствата са възможни.

Слънцето ще се радва на подкрепа от Юпитер. Дайте възможност на този съюз да влезе в живота ви и търсете собственото си щастие и растеж, напук на хорското мнение и общоприетите принципи за това кое е правилно.

Това пълнолуние ще бъде най-силно усетено от родените на 5, 6 и 7 април и октомври. При тях се очаква най-голяма смелост и желание за промяна.

Времето след пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма. Операции не се препоръчват. Усвояването на лекарства е много по-ефективно.

Успех на всички,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във Фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X