Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Телец - откажете се от старите модели на поведение

На 20 април в 11:20 часа Слънцето прекрачи прага в знак Телец и ще остане в неговото царство до 21 май.

Небесното тяло е енергия, живот, светлина и топлина. Неговата небесна разходка всяка година, справедливо в рамките на месец, раздава от своите блага на всеки зодиакален знак. Сега прегръдка от него ще получи гостоприемният и мил Телец, който ще ни напомни за себе си.

Знакът е втори в астрологичното колело - земен и пасивен. Отговаря за нашата ценността система и онова, което е важно за нас. Какво ценим и как се отнасяме към вещите си и парите. Сега е моментът да обмислим и ако е необходимо да ревизираме и поправим отношението си по тези теми. Какво притежаваме в себе си като потенциал? Дали увлечени от темпото на живота не забравяме за значимите си неща? Какво притежаваме и към какво се стремим? Кои сме? Ценим ли се достатъчно? Щедри ли сме или прекалено много си правим сметка?

Между 25 април и 3 май Слънцето ще има среща и разговор с ретроградния Меркурий. Очаквайте в тези дни провалени срещи и неизяснени разговори. Използвайте времето за ревизия на планове, пролетно почистване, изхвърляне на ненужни вещи, подновяване на гардероба и анализ на финансите.

Между 3 и 12 май Слънцето ще срещне Уран. Използвайте това време, за да потърсите нови пътеки, които да ви изведат на собствения ви път. Не се отказвайте. Бъдете креативни и се опитайте да пуснете старите си модели на поведение. Възможности има за всеки, който ги търси. Ако харчите много, си помислете дали не е подходящо точно сега да спестявате по малко всеки ден. Понякога големите неща се случват бавно и изискват вашето постоянство и упоритост.

Хората, избрали Слънцето на Телеца, в този живот имат за цел да бъдат стожери на постоянството, непоколебимостта и издръжливостта. За разлика от предходния знак Овен, който е нетърпелив и привлечен бързо от новости, Телецът е непоклатим в своите осъзнати и мъдри избори. Той е сигурното рамо, на което може да се облегнем в труден момент. Неговата всеотдайност е неповторима. Той е избрал да създава смисъл, който да бъде полезен и градивен за себе си и околните. Енергията му обединява волята, постоянството, ината, отдадеността, комфорта, спокойствието е верността в едно и ги интегрира във всяка дейност, занимания и отношения.

Най-привилегировани в този период ще са Телците, Козирозите и Девите. Те могат да очакват развитие на идеи, реализиране на планове и успешни сделки.

На прилив на енергия и повече късмет ще се радват хората, родени с Асцендент Телец и Скорпион.

Лекота и успех могат да очакват всички Раци и Риби.

За Овните и Близнаците предстои спокоен и хармоничен период.

Търпение и оптимизъм ще изиска това Слънце от Везните и Стрелците. Те трябва да бъдат упорити и последователни в делата си.

В този период с намалени сили и настроение ще бъдат представителите на знаците Лъв, Скорпион и Водолей. Те трябва повече да почиват и да не се натоварват с допълнителни ангажименти.

Бъдете здрави и щастливи!

С обич,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X