Напишете дума/думи за търсене

Звездите през юни - портал за сбъднати желания и добри мисли

Юни ни посреща с хладната си, но чиста и свежа прегръдка. Справедливо ни носи повече топлина, слънчеви часове и желание за баланс. Онова състояние, в което живеем тук и сега, без тревога за изминаващата месеци и без очаквания, мисли и тревоги за бъдещето. Нека в средата на пътя си в тази календарна година си благодарим за възможността да избираме. Животът е избор, път и движение. Избирайте го всеки ден като единственото, което имате. Бъдете добри! Прощавайте! Обичайте! Ценете себе си! Падайте, ставайте, но продължавайте! Вървете…

В звездното си меню, юни е подготвил няколко интересни събития.

На 12 юни Плутон ретрограден ще се върне отново в знак Козирог. Напомням, че той за първи път от 245 години започна пътешествие в знак Водолей на 23 март, но след навлизане в ретроградна фаза на 2 май, сега любопитен отново се връща да довърши делата си в Козирог. Там ще остане до 21 януари 2024 г., когато отново ще се върне във Водолей. Това основно ще засегне родените в последните 5 дни на знаците Телец, Дева и Козирог.

Те ще имат шанс да поправят грешки от миналото си и да ревизират своите планове. Родените в последните 5 дни Овни, Раци и Везни ще бъдат изправени пред важни и съдбоносни избори, които ще предопределят бъдещото им развитие в личен и професионален план. Тях съветвам да оставят зад гърба си всичко, което усещат за излишно, и да се освободят от вредни навици, пусти отношения и рутина.

На 18 юни господарят на кармата Сатурн ще пожелае да се върне обратно по пътя си и да изживее годишната си порция ретроградност, която ще продължи до 3 ноември. Времето ще е чудесно за ревизиране на планове, структуриране на задачи и връщане към незавършени проекти.

На 4 юни ще се случи полезното пълнолуние на 13 градуса в знак Стрелец, което грижливо ще ни прошепне да избираме мъдро, да търсим щастие и да оценяваме малките неща.

На 18 юни ни очаква искрената прегръдка на новолунието в 26 градуса на знак Близнаци. Събитието е портал за сбъднати желания, добри мисли, напредък и развитие. Доверете му се и бъдете близо до сърцето си и всичко, което ви вълнува с повече вяра, обич и надежда за успеха на утрешния ден.

Говорейки за сили, енергия, лично удовлетворение и надежда, ще погледнем към Слънцето.

До 21 юни Слънцето ще носи надежда и повече успех за родените във втора и трета декада Близнаци, Везни и Водолеи. Няма да подмине със своите подаръци и родените под втора и трета декада Овни и Лъвове. Всички те ще се радват на повече подкрепа в плановете, добро настроение и лично удовлетворение. Повече почивка и липса на излишно натоварване трябва да си позволят в този период, родените под втора и трета декада Раци, Стрелци и Риби. За тях ще бъде разумно да извършват рутинните си задължения и да избягват нови начинания.

След 21 юни Слънцето ще носи лекота, късмет и напредък в делата на родените в първа декада Раци, Скорпиони и Риби. Те могат да очакват реализирани планове, повече спокойствие и хармония в делата. Отдадени на почивка и рутина трябва да бъдат родените в първа декада Овни, Везни и Козирози. Те трябва да използват периода, за да довършат започнатите дела и да обърнат внимание на собствените си интереси.

Говорейки за комуникация, движение, информация, разбирателство, срещи и дела, ще се обърнем да видим какво ни предлага Меркурий.

До 11 юни Меркурий ще носи полезна информация, кратки пътувания и нови запознанства на родените във втора и трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби. Предпазливи в преговорите и търпеливи в комуникацията трябва да бъдат родените във втора и трета декада Лъвове, Скорпиони и Водолеи.

Между 11 и 27 юни любопитният младеж ще се вихри в знак Близнаци. Очаквайте от това време незабравими спомени, щури изживявания, лекота в общуването и разбирателство. На тази енергия ще се радват най-много всички Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Водолеи. Неразбрани могат да се чувстват Девите, Стрелците и Рибите. Тях съветвам да проявяват търпение и да не бързат с крайни заключения и категорични изводи.

След 27 юни развитие в делата и късмет могат да очакват всички Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Риби.

В търсене на любов, разбиране, хармония, финансови възможности и успехи в личен и професионален план нека се обърнем към предложенията на Венера.

До 6 юни на любов, разбиране и подкрепа в личен и професионален план ще се радват родените в последните 5 дни Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Риби. В това време внимателни в отношенията си с околните трябва да бъдат родените в последните 5 дни Овни, Везни и Козирози.

След 6 юни кралицата на любовта ще бъде щедра за всички Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Стрелци. Те могат да очакват приятни изненади, нови бизнес отношения и подкрепа в личен план.

В търсене на енергия, заряд и развитие ще се обърнем към Марс. Огненият младеж през целия месец ще блести под прожекторите на сцената в знак Лъв.

Това ще донесе бърза реализация, развитие в плановете, мотивация, свежа енергия и желание за преследване на цели на всички Овни, Близнаци, Лъвове, Везни и Стрелци. Те ще търсят, откриват и покоряват планове, мечти и сърца. Месецът ще им предложи нови възможности за развитие и незабравими и топли спомени и преживявания.

Желая ви харизматичен и щедър на добрини месец!

Бъдете здрави,

астролог Венета МатеваНай-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X