Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Козирог - почистете бурените

На 3 юли, в 14:39 часа, ще настъпи мъдрото пълнолуние, на 11 градуса в знак Козирог.

Пълнолунието е мощен процес, който оказва своето въздействие на индивидуално ниво. В него Луната и Слънцето застават в точна опозиция и започват важен и ключов за своите отношения разговор.

Диалогът ще засегне оста Козирог-Рак, която ще осмисли най-важните сфери от живота ни. Това са семейството и домът, от една страна, и, от друга, нашето социално положение, стремеж към професионално развитие и престиж.

Ако на новолуние може да посяваме мечти и желания, сега е моментът да почистим бурена около реколтата си. Фазата на пълнолунието се свързва с освобождаване на ненужни мисли, отношения и действия.

При това пълнолуние трябва да погледнем към Слънцето в Рак, чрез грижи и внимание към родителите, бабите, дядовците и хората, които са ни отгледали. Трябва да отделим време и внимание на партньора си, децата или внуците. Направете това, което сте отлагали във времето, говорете и покажете чувствата си.

Денят е хубав за изчистване на дома, занимания в градината и двора, разглеждане на гардероба и освобождаване от ненужни вещи, дрехи, бижута и аксесоари.

Слънцето е чудесно подкрепено от бъбривия, умен и добронамерен Меркурий. Това приятелство между планетите ще ни донесе желание за търсене на диалог и изясняване на стари казуси в личен и професионален план. Търсете истината, бъдете честни към себе си и другите, но не взимайте прибързани решения.

Пълната Луна в Козирог издига в приоритет нашия път нагоре по стълбицата в кариерата и обществото. Сега е моментът да се отървете от вредни навици на работното си място. Помислете дали това, което работите, ви кара да се чувствате щастливи и спокойни. Допада ли ви екипът? Това ли е всичко, което може професионално да постигнете? Имате ли нужда от нещо ново, дръзко и смело? Стигнали дотук, анализирайте ресурса, с който разполагате, обърнете внимание на желанията си и чертайте път напред.

Луната е в топъл диалог с великана Юпитер, който е готов щедро да помогне на нашите чувства, емоции и очаквания да намерят път на развитие и реализация. Планетите са готови да ни поканят на работния си обяд, в очакване на споделяне и възможност да ни бъдат полезни. Ще ни дръпнат стола да седнем, ще ни изчакат да разгледаме менюто, да поръчаме и да им се доверим.

Пълнолунието говори за така необходимия ни баланс, който естествено съществува в природата, и ни учи, че това, което даваме, се връща при нас. Помислете какво искате да получите в семейството и работата и започнете промяната от себе си. Не бързайте! Вървете бавно и осъзнато! Радвайте се на всеки миг, на малките неща, на децата, животните, сянката, слънцето, луната, дъжда… Не очаквайте нищо и бъдете благодарни на това, което имате. Всичко това, обградете с дейности, които ви носят удоволствие и мир. Не губете времето си в действия и с хора, които нямат нужда от това. Уважавайте собствения си свят, без да пречите на никого. Бъдете скромни, но уверени в себе си. Търсете и дарявайте добро, без условия и очаквания. Просто така!

Следващите две седмици са благоприятни за намаляване на теглото, изчистване на организма и ефективност при физическо натоварване.

На 3 юли избягвайте хирургическо лечение, важни интервенции и стоматологични процедури.

Успех на всички,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X