Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Рак - възможност да благодарим и да се прегърнем

Бъдете готови да се потопите в прегръдката между Слънцето и Луната. Когато двете светила слеят енергията си и Луната като истинска дама започва своята поредна самостоятелна шопинг разходка между съзвездията.

Събитието ще се случи на 17 юли, в 21:31 часа, на 24 градуса в знак Рак.

С грижа и обич за нас двете небесни тела ще се срещнат за да ни напомнят, че нощта следва деня, че тъмното и светлото са допълващи се, че ние сме космос и че всички сме едно цяло, че има криви дни и точно толкова прави, че след всеки залез следва изгрев и че животът е движение, промяна и растеж.

Тази магична среща се случва в най-топлия, грижовен и мил знак Рак. Той е къща, дом, майчина целувка, бащина прегръдка, бабиния лучник, туршия в килера, любим компот, старата шейна в мазето, маминият сервиз и ароматът на прясно изпечени сладки. Ще го намерите в домашната лютеница и вкусната погача, в магнитчето на хладилника, в топлия пуловер през зимата и в семейството около празничната трапеза.

Този път събитието ще среща безусловната подкрепа на щедрия Нептун и креативния Уран. Това е първото новолуние след преминаването на кармичните възли по оста Овен-Телец. Намирам процеса за широко отворена порта между миналото и бъдещето. Новолунието сега ни дава възможност да се прегърнем, благодарим и продължим. Енергията на знак Рак е способна да дава безрезервно и да обича истински. Нека преминем през този портал и се събудим малко или много по-добри, щедри, разбиращи, приемащи, прощаващи и помагащи. Нека всички се помолим за мир, уют, любов и разбирателство.

В предизвикателна схватка с новолунието ще бъде Плутон и кармичните възли. Плутон в знак Козирог ще се опитва да ни задържи в старите ни навици и форми на живот, а възлите грижовно ще ни напомнят, че промяната започва от нас. Всеки нов избор изисква отговорност, добронамереност и грижа за всички ни. Бъдете готови да промените приоритетите си и да обърнете нова страница в живота си.

След 17 юли животът ще изиска да от нас да бъдем по-малко зависими и привързани към навици и рутина.

Желанията до 10 броя се записват на ръка в първите 8 часа след настъпване на новолунието. Записват се на лист, тетрадка или тефтер и се съхраняват в дома, далеч от чужди погледи. Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане, могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например искам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, сбъдвам, избирам и т.н. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете.

Ако изгорите хартията, я пуснете във въздуха. Ако решите, може да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас в къщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания, свързани със следните теми:

– Отношения с родители. / Реализирам близки и добри отношения с моята майка../ моят баща…

– Покупка на собствено жилище. / Успявам да закупя своето собствено жилище в… (държава, град, квартал).

– Ремонт на жилище. / Успявам да ремонтирам моето жилище/къща в…

– Подкрепа от семейството. / Радвам се на подкрепа от моето семейство.

– Решаване на проблеми с имот. / Успявам да разреша проблем с моето недвижимо имущество.

– Решаване на проблем с член от семейството ми. / Радвам се на нормализирани отношения с…

– Емоционална подкрепа. / Радвам се на емоционална подкрепа от …

– Доверие. / С щастие приемам да се доверя на хората.

– Любов. / Успявам да намеря своята истинска любов.

– Намиране на уют и спокойствие. / Намирам уют и спокойствие в живота си.

– Готварски умения. / Избирам да развивам своите готварски умения.

– Усещане на сигурност. / Изпълвам се с увереност и сигурност.

– Добра самооценка. / Избирам да ценя себе си.

Знак Рак управлява здравето в областите: гърди, стомах, щитовидна жлеза и гръден кош. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

Решавам здравословните си проблеми с…
Намирам правилната информация за мен.
Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Най-голям звезден шанс за реализирани планове и сбъднати желания ще имат родените на 17 и 18 май, юли, септември, ноември и март. Тях новолунието ще подкрепи в търсене на любов и разбиране във всичко от което имат нужда.

Родените на 17 и 18 декември трябва да вдигнат глава от работното бюро и да обърнат внимание на хората, които обичат.

Всички представители на зодиака ще усетят мощната енергия на новолунието като повишена интуиция, чувствителност и ранимост.

Сега е моментът да бъдете открити, да споделяте и давате любов. Опитайте се да не управлявате емоциите си и действията, свързани с тях. При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Времето е подходящо за повече уют, спокойствие, споделени моменти и мечти.

Успех на всички!

Бъдете здрави,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X