Напишете дума/думи за търсене

Транзитен Меркурий в Близнаци - много въпроси намират отговори

На 11 юни планетата на комуникациите Меркурий започна гостуване в собствения си дом на знак Близнаци, което ползотворно ще продължи до 27 юни.

Меркурий е лична и най-близката планета до Слънцето. Тя е силата и енергията, която ни свързва чрез общуване, споделяне, предаване и приемане на информация, учене, пътуване и личностно развитие. Движи се бързо, обича хората, любопитна е, харесва движението и не спира да развива себе си, търсейки постоянно нещо ново. Природата на Меркурий се отразява като в огледало тук на земята и ни предава своето настроение чрез мисли, дела и идеи.

Нейното положение в знак Близнаци ще донесе бързо развитие на дела, повишено желание за споделяне, изясняване на отношения, желание за пътуване, търсене на нови знания, контакти и приятели. И сякаш в синхрон с топлото време, това ще се случва с лекота, спокойствие и попътен вятър. Очаквайте неочаквани позвънявания от стари познати, нови предложения, случайни срещи, развитие на делата и резултат от стари процеси. Сега много въпроси ще намират отговори, а информацията решения.

До 16 юни Сатурн ще подлага на съмнение всяка мисъл и действие на любопитния младеж. Станете от бюрото на проектите си и погледнете заниманията си и хората, с които общувате отвисоко. Загърбете дреболиите и вижте голямата картина. Бъдете открити и си позволете вяра и надежда.

Между 12 и 23 юни Меркурий е в приятелски разговор с Венера и Марс. Дните са удачни за споделяне и общуване. Бъдете щедри, изслушвайте и помагайте, ако може да го направите. Периодът е щедър на вдъхновяващи идеи, прегръдки, разбирателство и успехи.

Леко, късметлийско и щастливо ще бъде най-много за знаците Овен, Близнаци, Лъв, Везни и Водолей.

Повече напрежение и неразбиране това положение на Меркурий ще носи на знаците Дева, Стрелец и Риби. Те трябва да бъдат внимателни към околните, търпеливи и избягващи клюки и интриги.

Телците могат да берат плодовете на труда си до момента. Очаквате добра реколта от посевите си в последните месеци.

За Раците се дава време да подредят важните си дала, като направят необходимите разговори с партньори и любими хора.

При Скорпионите и Козирозите ще се случва това, което трябва да се случи. Не се притеснявайте излишно за неща, които не може да промените. Всичко, което се случва, е за ваше добро. Вярвайте в това!

Желая ви спокоен, градивен и хармоничен период!

С обич,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X