Напишете дума/думи за търсене

Марс в Лъв - случва се онова, което искаме да развием

На 20 май огненият младеж Марс ще има щастието да започне своето интригуващо пътуване през знак Лъв, което ще продължи до 10 юли.

Последните два месеца той беше в уютния дом на знак Рак. Със сигурност не може да се оплаче от грижите за него там, но това ни носеше в житейски план известна липса на енергия, желание за оттегляне и прибиране към себе си.

Промяната предстои!

Време е да загасим котлоните вкъщи, да облечем новата си рокля, да обуем удобните си обувки, да заключим вратата на дома си и да излезем навън. Марс е търсенето, страстта, амбицията, напредъка, движението и случването. Сега то ще ни се дава съвсем естествено и от сърце, защото в дома на знак Лъв всичко се прави с любов и артистичност. Под прожекторите, на сцената, в състояние на категорично щастие и лично удовлетворение ще се случват онези неща, които искаме да развием. Ако имате нужда да загърбите спомените си и да се отправите на ново пътешествие в света на неограничените възможности, моментът е точно сега.

Времето, прекарано на огнената планета Марс в знак Лъв, може да сравним с безгрижната ваканция, предлагаща безброй изкушения на един млад, красив и целеустремен младеж. Очаквайте нови запознанства, любовни авантюри и засилено желание за приключения.

В бизнес план се опитайте да избягвате бързане, налагане на мнение и рязко взимане на решения. Преди да вземете решение за нещо, го обмислете добре и бъдете съобразителни с околните. Ако в нещо сте се чувствали неуверени и плахи, очаквайте прилив на енергия, целеустременост и полезно самочувствие.

Между 18 и 24 май Марс ще бъде в открит конфликт с Плутон и Юпитер. Това ще ни донесе напрежение и желание за доказване.

На 20 и 21 май бъдете внимателни в личните и професионалните си отношения. Опитайте се да избягвате спорове и проявявайте търпение във всичко. Бъдете наблюдатели на случващото се и запазете спокойствие в решенията си.

Между 15 и 27 юни Марс ще прави напрегнати аспекти с Уран. Това е възможно да предизвика раздразнителност и желание за взимане на крайни решения в търсене на свобода и независимост. В този период бъдете въздържани в действията и думите си. Времето не е подходящо за твърди решения и крайни действия. Радвайте се на всеки ден без очаквания, с повече любов и разбиране.

Гостуването на Марс в Лъв ще донесе най-много динамика и резултати на огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец. Те имат шанса да бъдат успешни, спокойни и щастливи, ако бъдат мъдри в изборите си, като не идеализират и не изискват прекалено много от околните.

Водолеите, Скорпионите и Телците трябва да бъдат по-търпеливи и разбиращи околните. Бъдете внимателни към себе си и не прахосвайте енергия в дейности и ситуации, които нямат бъдеще и надежди. Не се преуморявайте и пазете силите си. Опитайте се, енергията, която имате, да влагате премерено с повече търпение в делата си.

Близнаците и Везните ще се чувстват подкрепени от колеги и партньори. Радвайте се на спокойствието и баланса, които ви обграждат. Оставете ритъма на лятото да ви завладее и донесе лично удовлетворение и наслада.

Всички останали знаци ще се радват на лекота, спокойствие и комфорт. Няма да бъдете запалени прекалено много от енергията на Марс, но и няма тя да липсва в ежедневието ви под формата на щастливо усещане и цветно настроение.

Желая на всички уютен период, изпълнен с много положителни емоции, топлина и обич.

Бъдете здрави!

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X