Напишете дума/думи за търсене

IQOS Together X събра 4000 на грандиозно парти в Атина. Да се готвят следващите държави!

Ян Мароа от Филип Морис Интернешънъл: „Празнуваме факта, че 27 милиона души направиха разумeн избор“

София – Атина - София

След дълги месеци на подготовка и редица проучвания Филип Морис Интернешънъл създадоха платформа, която събира на едно място техните потребители от целия свят. Място с неговите ценности и принципи, което ще носи усещане за принадлежност на своите обитатели, както и нотка „браво“ към себе си и останалите. Защото всеки от членовете на платформата IQOS Together X е успял да премине към бездимната алтернатива и с това да промени живота си.

Ян Мароа, вицепрезидент „Глобални брандове“ към Филип Морис Интернешънъл
Ян Мароа, вицепрезидент „Глобални брандове“ към Филип Морис Интернешънъл

Срещам се в Атина с Ян Мароа, вицепрезидент „Глобални брандове“ към Филип Морис Интернешънъл от 4 години и половина. По произход Ян е французин и е на 42. Бил е пушач дълги години. Опитал е всичко, за да замени вредния навик с потенциално по-малко вредна алтернатива. Пробвал е с никотинови дъвки, пластири, хапчета, но така и не успял да откаже цигарите. Когато кандидатствал за работата във Филип Морис Интернешънъл, живеел в Щатите. Трябвало да лети до Женева за интервюто си и когато кацнал на летището, си купил IQOS. Ползвал го през целия ден, абсолютно въодушевен от изживяването. Казал си, ето, това е моят начин да се отърва от конвенционалните цигари! Ян получил работата в Женева, а с нея и възможността да замени цигарите с потенциално по-малко вредна алтернатива. От тогава не е докоснал конвенционална цигара. Ян обича да разказва тази история, макар да е лична, защото вярва, че работата му в компанията може да допринесе за това историята да преживеят и други хора по света.

Чрез новата платформа IQOS Together X са получени десетки подобни истории на хора, подобрили качеството си на живот, преминавайки на бездимната алтернатива. Ян споделя, че техните разкази са изключително ценни за екипа на компанията, защото „никой не може да разкаже по-добре влиянието на нашия продукт от самите потребители“. Историята, която никога няма да забрави, е на момиче, което преминава на IQOS в критичен момент. Тя споделила, че промяната се отразила прекрасно на живота й и че винаги ще свързва бездимната алтернатива с преодоляването на житейските препятствия в този период.

Ян е категоричен, че клиентите трябва да сочат посоката, когато става въпрос за глобалната кампания. Те са хората, които най-вярно и коректно могат да свидетелстват за предимствата на бранда и неговите продукти. Затова Филип Морис Интернешънъл създава платформата IQOS Together X: „А и тя е начин да отпразнуваме всички онези 27 милиона души, които са успели да преминат на IQOS и да кажем на останалите, че са добре дошли в нашата разрастваща се и бездимна общност“.

Платформата IQOS Together X е грандиозно събитие, като амбициите на неговите организатори са техните потребители във всички 80 държави да опитат подобно изживяване. В края на септември компанията отбеляза старта на платформата с невиждано парти в Атина с над 4 000 гости! Парк „Елиникон“ бе трансформиран в грамадна парти площадка. На всяка от сцените гостите успяха да получат различни изживявания, докато гигантска светеща стрелка в небето не призова всички към основната сцена. Шоуто стартира с Елени Фурейра, която познаваме с фурора й на „Евровизия“, продължи с другия любимец на гръцката публика – Константинос Аргирос, а британското дуо The Chemical Brothers сложи черешката на тази атинска торта.

Ян разказва, че във всяка държава партито ще има индивидуален характер, съобразен с вкусовете на местните потребители. От избора на меню за гостите до избора на диджей и изпълнители на живо, всеки детайл ще бъде в унисон с предпочитанията на хората. „Защо ни се струва, че трябва да празнуваме така мащабно ли?! Защото да си част от промяната на 27 милиона души, които са успели да преминат към потенциално по-малко вредна алтернатива на тютюнопушенето, е грандиозен успех“, убеден е французинът. „Ние празнуваме факта, че толкова милиона души направиха разумен избор. В обществата навсякъде по света съществува предразсъдък спрямо пушачите, затова всички ние, които сме успели да скочим в другата алтернатива и да откажем цигарите, имаме повод да празнуваме. Ние сме една все по-разрастваща се общност и привличаме постоянно нови хора. В рамките на такава общност човек може да почувства по-лесно увереност, че е на вярното място“.

Грандиозно парти в Атина отбеляза успешния старт на платформата IQOS Together X
Грандиозно парти в Атина отбеляза успешния старт на платформата IQOS Together X
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X