Напишете дума/думи за търсене

Стига глупави подаръци! Време е за нещо по-идейно

Предложенията за подаръци преди Коледа валят като снежинки от небето и... екрана. И въпреки това силната половина на човечеството всяка година преди Коледа кърши пръсти в нервност, изправена пред поредната невъзможност да избере изненада за любимата жена.
Нека ви помогнем, скъпи мъже. Не защото вие не може да го измислите сами. Не защото не го правите и не ни радвате всяка година. Просто защото вече шкафовете ни са пълни с парфюми, чорапи и здрави тигани, а толкова интересни, красиви и полезни подаръци дебнат наоколо...

1. Комплект за ароматерапия

Спокойно, това не са просто някакви си свещички. Ароматерапията използва естествени масла, извлечени от растения, за подобряване на благосъстоянието, при това го прави доказано. Маслените дифузори могат да изпълнят цяла стая с аромат, като в същото време действат като овлажнител. Изследванията показват, че ароматерапията може да помогне за намаляване на тревожността и подобряване на съня. С две думи, този подарък е и за вас самите, защото вашата любима едва ли ще се оплаква толкова често от главоболие...

Дифузерите с етерични масла пазят дори от бръчки.

2. Умен часовник

Умният часовник, както вероятно знаете, ви свързва със смартфона и да показва съобщения, но също така има много от функциите на телефона плюс допълнителни. През него може да се търси в Google, да се слуша музика, да се ползва дори като слушалка за безжично свързване с телефона, което е супер удобно, ако половинката ви е шофьор. Днес умните часовници са достатъчно естетически издържани, за да искаме ние, жените, да ги ползваме вместо класическите модели.

3. Кошница и одеяло за пикник

Може би по това време на годината ще ви е трудно да ги намерите по магазините, но опитайте да потърсите онлайн. Кошницата и одеялото за пикник са не просто красиви, те носят романтично послание и надежда за повече пътувания и радости през идващата година. А пък и какво ви пречи да си направите пикник в центъра на хола? Бъдете креативни, бъдете романтични. Жените само се правим, че това не ни интересува.

4. Новият IQOS 3 Duo Frosted Red

Знаете, че жените обичаме красивите неща. Лимитираната серия на IQOS 3 Duo е с неустоим дизайн, като за първи път устройството идва в комбинация от два цвята - сребърно-синьо и бордо. Ако вашата любима е от онези, които не могат да откажат цигарения дим, то тогава вие й подарявате не просто страхотно бижу и високотехнологично устройство, вие й подарявате грижа - към себе си и към тези около нея... като вас. Защото, както знаете, тези иновативни бездимни продукти са създадени за пълнолетни пушачи, които търсят по-добра алтернатива. Чрез специално разработената технология устройството нагрява тютюна, без да го гори, като по този начин премахва цигарения дим и катраните и намалява значително образуването на вредни вещества. Новата серия пристига и със специални аксесоари в цвят студено синьо за персонализиране на продукта спрямо индивидуалния вкус на вашата любима. Може да видите повече тук. 

5. Прахосмукачка робот

За практичните предлагаме този подарък. Разбира се, не е задължително това да е подарък само за половинката ви. Нека е за цялото семейство, защото задължението да се чисти с прахосмукачка вероятно е поделено между всички вас. Вече има модели, които притежават всички екстри на скъпите маркови роботи, а са на приемливи цени. С робота ще имате повече време един за друг, а какъв по-смилен подарък от времето?

Между другото има и малки роботчета за почистване на прозорци. Вашата половинка, дори да е очаквала поредния парфюм, ще оцени подобен подарък. Вярвайте ни!

Декември не е само време за подаръци. Декември е време, в което с тези малки жестове можем да кажем големи неща. Защото, когато подаряваме, най-ценното е мисълта, която влагаме. Вие познавате най-добре своята половинка, но с подаръците, които ви предложихме днес, вероятността да сбъркате е много малка. Правилото е просто... и всъщност единствено - да е красиво, да е елегантно, да е женствено, да е с любов. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X