Напишете дума/думи за търсене

Матю Пери: Когато умра, искам да говорят за това, че съм помагал на хора като мен, а не за "Приятели"

На 28 октомври светът загуби един чудесен актьор. Един човек, който зад чаровната си усмивка криеше дълбока чувствителност и тежка чупливост. Матю Пери бореше зависимост към алкохола и бихме искали да си спомним за него чрез тези негови думи, завещани приживe.

„Имал съм много възходи и падения в живота си. Все още се справям с това лично, но най-хубавото нещо, свързано с мен, е, че ако някой алкохолик или наркоман дойде и ми каже: „Ще ми помогнеш ли?“, винаги ще отговоря: „Да, знам как да го направя. Ще го направя за теб, дори и да не мога винаги да го направя за себе си! Помагам винаги, когато мога. На групи или на отделни хора.

И създадох къщата на Пери в Малибу, съоръжение за трезвен живот за мъже. Написах и пиесата си „Краят на копнежа“, която е лично послание към света, хиперболизиран разказ за мен като пияница. Имах да кажа нещо важно на хората като мен и на хората, които обичат такива като мен.
Когато умра, знам, че всички ще говорят за "Приятели", "Приятели", "Приятели". И се радвам за това, щастлив съм, че свърших добра работа като актьор, както и че дадох на хората множество шансове да се подиграват на моите битки...
Но когато умра, бих искал "Приятели" да бъдат споменати далеч зад разказа за нещата, които направих, за да се опитам да помогна на други хора.
Знам, че няма да стане, но би било хубаво."
~ Матю Лангфорд Пери
(19 август 1969 г. - 28 октомври 2023 г.)

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X