Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за 2024-та - Асцендент и/или зодия Дева

В продължение на няколко седмици ще ви представим астрологичната прогноза за следващата година, любезно предоставена от нашия астролог Венета Матева.

Хората с асцендент Дева се отличават с топло излъчване, добри обноски, съобразителност и тактичност. Отговорни са към поетите ангажименти и винаги се стремят да бъдат полезни на околните. Чувствителността им ги прави добри емпати и верни приятели и партньори.

За вас новата година ще продължи необходимостта от промяна, която зрее от предходната. Това в момента е необходимо, полезно и градивно за представителите на този изгряващ знак. Време е да вдигнете глави от работното си бюро и да погледнете през прозореца. Помислете какво ви радва и носи щастие. Възможно е да се чувствате изморени от рутина, задължения и грижи, които ви се иска да оставите в миналото. Не губете нито ден и още в първите работни дни на януари решете накъде да поемете. В професионален план никога не е късно да се специализирате в нова област. Запишете курсове, учете сами и трупайте знания.
Ако решите да запазите постоянната си работа, изберете да развиете свое хоби и да обогатите живота си с нови хора и контакти. Ще имате сили и енергия за всичко. Излезте от коловоза на ежедневието и открийте нови занимания, които да ви дават радост и наслада. В личен план е време за искрени разговори, равносметки и бъдещи планове. Със сигурност връзката ви има нужда от свежест, внимание и грижа. Дайте на отношенията си още малко време и се опитайте да взимате зрели, мъдри и съзнателни решения. Необвързаните могат да очакват своята сродна душа, а обвързаните предложение за брак.

Родените в първа декада Деви имат ключова за важни решения първа половина на годината. Онова, което ви се случва и преживявате от март 2023 г., е време да бъде финализирано и приключено до края на февруари. Март и април са подходящи за почивка, събиране на мислите, възстановяване и плануване на нови цели. Края на май ще ви носи нови идеи и възможности, които е възможно да изискват повече усилия за реализация. Събирайте информация и бъдете от средата на юни за активни действия. Летните месеци ви очакват с коктейл на топъл плаж в добра компания и щастие. Втората половина на годината ще преминава за вас по-спокойно, организирано и подредено.

Родените във втора декада Деви имат време до края на февруари да организират плановете си и да изберат нови пътища за развитие. Месец март ще ви постави пред избори и решения. Възможни са нови предложения за работа и кариерно развитие. Съветвам ви да бъдете уверени в себе си и смели в начинанията. Всяка затворена врата, носи потенциал за открехната нова и обратното. Бъдете будни, обичащи се и вярващи, че най-хубавото предстои. Месец май ще ви носи запознанства и потенциал за стартиране на нови лични отношения.

Втората половина на годината Юпитер ще подлага на изпитание партньорствата ви в личен и професионален план. Със сигурност ще трябва да отворите нова страница в живота си, но го правете разумно и съзнателно.

Родените в трета декада Деви също стоят на прага на избори, решения и кардинални промени. Вие ще усетите вихрушката от новости във втората половина на годината. Готови сте да вярвате повече в себе си и да търсите смисъл. Планетата Уран е готова да ви помогне да излезете от зоната си на комфорт и да търсите щастието си. Поставете през новата година основите на онова, което сърцето ви желае и душата ви търси. Запишете се на курс, нова магистратура или направете нещо щуро и нетипично за вашата подредена същност. Излезте от коловоза и си дайте време за себе си. Развийте таланти и заменете задълженията с удоволствия.

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X