Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за 2024-та - Асцендент и/или зодия Овен

В продължение на няколко седмици ще ви представим астрологичната прогноза за следващата година, любезно предоставена от нашия астролог Венета Матева.  

Родените с асцендент Овен са борбени и категорични в своите избори хора. На тях годината ще донесе нови запознанства, които могат да бъдат развити в дълготрайни лични и партньорски отношения. Препоръчвам ви записване на нови курсове, повече пътувания и придобиване на знания. Те ще ви бъдат полезни при предложения за ново кариерно развитие или промяна в професията. Избягвайте излишни разходи и дългове. Възможно е да се появят излишни харчове, за които е хубаво да имате спестени пари.

Между 5 януари и 20 март следвайте целите си и ще получавате реализирани проекти, бизнес успехи, развитие на работното място и напредък.

Изключете месец април от важни ангажименти и не започвайте нищо ново. Тогава ретроградният Меркурий във вашия знак ще обърква плановете ви и ще носи усещане за безсилие и отчаяние. Планувайте през него ревизия на стари дела и структуриране на нови. Каквото и да започнете тогава ще ви се получава трудно и няма да има очакваните ви добри резултати в бъдеще.

Между 20 март и 30 април е възможно да се чувствате без ясни път и посока. Използвайте времето за планиране, подготвяне, проучване и възстановяване. Позволете си повече време сред природата, далечни пътувания, спа почивки, масаж, йога, медитация или ароматерапия.

В края на месец май може да започнете стартиране на важни проекти и бизнес начинания. Първите 20 дни на месец юли, бъдете предпазливи към здравето си. Избягвайте рискови начинания и необмислени разходи. В това време очаквайте и непредвидени харчове. Ноември и декември, любовта ще изгрее във вашата градина и ще ви даде щастливи поводи и споделеност.

Родените в първа декада Овни ще имат спокойна и хармонична година до 23 май. След тази дата до края на годината можете да очакватеполезна информация, професионално развитие, започване на нови лични отношения, създаване на приятелства и разцвет на нови интереси и желание за ментално развитие. Лунното затъмнение на 25 март е възможно да сложи край на стари и настоящи отношения и връзки, които отдавна са приключили своето положително влияние в живота ви. Пуснете онова, което ви тежи и отворете врати за нови хора и бизнес възможности.

Родените във втора декада Овни до края на юни имат време да развият своите планове в абсолютна хармония с целите си. Месец май заедно с топлото време ще ви донесе пъстри емоции, романтични преживявания и открити нови професионални хоризонти. Месец юли ви очаква с незабравими емоции, щури спомени и обич. Слънчевото затъмнение и новолуние на 8 април ще ви даде възможност да полеете с божествена любов и благоденствие своите най-силни мечти в личен и професионален план. Използвайте това събитие за превличане на сериозен партньор и професионален успех.

На родените в трета декада Овни годината ще отвори нови желания за развитие, които ще поставят своите основи точно сега. Не очаквайте големи обрати, сложни казуси и незабравими разочарования. Времето ви ще протича плавно, до известна степен подредено и очаквано на събития. Използвайте това да се подредите, организирате и изберете хората около вас и бъдещите си дейности. Последните 3 месеца на годината ще дадат развитие, на онова, което сте избрали.


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X