Напишете дума/думи за търсене

Пълнолуние в Риби - не правете компромиси с желанието си да бъдете щастливи

На 31 август, в 4:35 часа, ще ни срещне прегръдката на пълнолунието в Риби, която ще се случи на 7 градуса в знака.

Година след година, ден след ден, стъпка след стъпка, животът ни красиво тече като филм пред големия екран и ни променя. Променяме се взаимно с него като партньори в отборна игра, в която се разбираме, допълваме, учим и растем. Някъде като актьори, някога като сценаристи и често като зрители сме тук и сега част и основа в личния ни процес на развитие и сбъдване.
Предстои ни отново да влезем в големия киносалон, да се настаним удобно на комфортното си кресло и да пуснем филма на живота си. Първо бъдете зрители, като се опитате да напуснете ситуациите, в които животът ви поставя и само наблюдавайте, без изводи и разсъждения. Вижте себе си. Какво избирате? С кого общувате? Какви планове имате? Какво ви радва и натъжава?

Пълнолунието е процес, в който двете небесни тела Луна и Слънце застават едно срещу друго. Тогава започва искрен, смислен и градивен разговор между тях. Тази среща настъпва всеки месец и винаги тя е различна от предходната. Те не си хабят времето и не повтарят темите, които обсъждат. Всеки път е нещо ново, от което се изисква ревизия, поправка и напускане на навици, които безполезно запълват времето ни.

Сега е момент да напуснем седалката си в зрителния салон и да се впишем на големия екран. Бъдете сценаристи и актьори и поемете отговорността да играете живота си с душа и сърце. Не по навик, с причина и защото така трябва. Правете своите съзнателни избори. Бъдете там, където искате, и тези, които искате.

Това пълнолуние се случва по оста Риби-Дева, която ще осмисли темите, свързани с емоционалния ни свят, интуиция, вярвания и реалните практични теми на Девата.

Слънцето в Дева е готово да издигне в приоритет всяко задължение, поет ангажимент, поставена задача и дълг. Според него животът е добре организирана машина, а ние сме важна и незаменима част от нея. Длъжни сме да бъдем верни на казаната дума и поет ангажимент. Като малки дечица се учим на отговорност, старание и послушание. После графикът казва, че трябва да получим необходимата професионална квалификация и образование. Следва търсене на работа, кариерно развитие, създаване на финансова независимост, семейство, деца, дом и сигурност. Така грижовната Дева гради модела, формата и структурата на живота ни.

А всъщност животът се променя и нашите приоритети с него. Идва момент, в който с дълбока въздишка осъзнаваме, че сме постигнали много неща и ни се иска да се върнем към себе си. Да се сгушим удобно на канапето пред камината на душата си и да чуем сърцето си. Сега Луната в знак Риби е готова да ни приюти, изслуша и успокои.

Няма нужда да чакате поредната коледна заплата, евентуално увеличение на заплатата и празник, за да си купите подарък. Не сте длъжни да готвите всяка неделя, да бъдете винаги перфектни и да бъдете в синхрон с очакванията на другите. Не правете компромиси с онова, което ви радва и събира. Учете се да вниквате между редовете на ежедневието и да почивате между разделите на книгата на живота си.

Това пълнолуние идва да ни помогне да обмислим темите, свързани с житейското трябва и нашето лично „искам“.

Сега Луната има подкрепа от Сатурн, който е готов да й помогне да търси повече топлина, щастие и смисъл за себе си. Строго, но категорично този тандем на планетите ще ни носи повече мотивация да вярваме в доброто ни бъдеще, да виждаме малките неща, да ценим всеки дъх, да се усмихваме на Слънцето и да благодарим на шанса да бъдем тук и сега. Не правете компромиси с желанието си да бъдете щастливи, защото щастието е избор и той е само наш. Оценете с малко повече егоизъм това, което правите. Дали то не е донякъде излишно за нас и дали няма да е по-добре да се освободим от излишните ангажименти, които е много възможно сами да сме поели, без особена необходимост.

Нека тези дни да помислим за нашия вътрешен свят с всичките му истински желания за мир, спокойствие и топлина. Всеки жест, постъпка и показване на отношение сега ще бъде ключ към нови отворени врати и възможности.

Пълнолунието е подходящо за започване на диети и пречистване на организма в следващите 14 дни.

Събитието ще се усети най-много от родените на 30 и 31 май, август и ноември, 28 и 29 февруари, 1 юни, септември, декември и март. Те ще изпитват най-голяма нужда от баланс между духовното и материалното. Помислете какво е дошло време да промените и след 15 септември действайте.

Успех на всички,
астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X