Напишете дума/думи за търсене

Южен възел във Везни и северен в Овен - подарете си сами щастие

Родените в посочените периоди имат разположен южен възел в знак Везни и северен в Овен.

28.01.1949 г. – 18.08.1950 г.

10.09.1967 г. – 29.03.1969 г.

21.04.1986 г. – 09.11.1987 г.

30.11.2004 г. – 20.06.2006 г.

13.07.2023 г. – 29.01.2025 г.

Кармичните възли, наречени още Кету и Раху, изобразени като опашката и главата на Дракона са пресечените точки на орбитата на Земята с орбитата на Луната, спрямо еклиптиката.

Те са информационен канал за нашите дарби и умения от предходни инкарнации на душата, както и пътеводител в тайнството на нашата мисия тук и сега в това съществуване.

Южният кармичен възел (Кету – опашката на дракона), разказва за онова, което нашата душа повече знае и по-добре е усвоила до това прераждане.

Северният кармичен възел (Раху – главата на дракона), ни дава очи да видим своя нов път, да вземем своите самостоятелни и отговорни решения и да осъзнаем с благодарност, че сме незаменима и уникална частица от плана на Вселената. Жизнено важно парченце от пъзела на живота, точно сега в тази държава, в този град, в това семейство, на точно този професионален път и именно с тези приятели, партньори, неприятели, колеги, съседи и роднини.

Родените с южен възел в знак Везни са грижа за всеки проблем, обич за всяка тъга, прегръдка за самотника, сигурно рамо за обезверения, диалог сред мълчанието и мира след войната. Те умеят да разбират, без да е ясно, да чуват, без да е казано, да търсят и умеят да постигат баланс, хармония и обич. Някак си го могат. Съвсем естествено и без усилия обръщат внимание на другия, мислят с грижа за него и са готови да му бъдат полезни. Това са хората, които ще ви попитат „Как сте“, осъзнавайки, че вашето „Добре“ е топлина и свежест за Земята.

Ако пък кажете „Не съм добре“, ще имат цялото търпение на планетата да ви изслушат и истински да бъдат съпричастни с казаното и чутото. Ако е нужно ще ви донесат вода, ще ви платят сметката, ще ви купят хапче за главата, ще ви дадат якето си да ви стоплят, ще ви изпратят до дома и ще ви платят таксито. На следващия ден ще ви спретнат щура изненада и ще ви накарат да забравите за всички грижи и тъга. Такива са! Вероятно в повечето си животи са били в партньорство, обичани и обичащи, даващи и получаващи. Владеят тайната на любовта и тя е да обичат силно, отдадено, с търпение, отстъпчивост и разбиране. Те умеят да правят компромиси и очакват да бъдат разбрани. Търсят баланс и имат оригиналната рецепта да го създават.

Онова, което по-малко умеят и са развили до това прераждане, са качествата на знак Овен.

Той е лидер, водач, борец и завършен индивидуалист. Умеещ да постига онова, което ще постигне, и благата Везна, но за разлика от нея, няма да губи време в грижа за другите. Важна му е победата и той е създаден за нея. Решава бързо, следва целта си непреклонно, приспособим е към промените, не се страхува да рискува и бързо се вдъхновява.

Тези качества е възможно да липсват в притежателя на северен възел в Овен. Ако сте зодия Овен или притежавате лични планети в знака, ще ви е по-лесно да усвоите уроците си, но при всички случаи имате да добавите към своята колекция от знания повече решителност, смелост и хъс за успех.

Използвайте мекотата на знак Везни и сега бъдете ловци на успех, реализация, развитие и двигател за всеки, който има нужда от вашата подкрепа и защита за собственото си щастие.

В личен план обичайте, но позволявайте да бъдете обичани. Учете се да бъдете мили на първо място със себе си. Грижете се за тялото си, защото то е единственото, което имате. Отидете на тренировка в залата, разходете се в парка, слушайте музика, купете си нещо ново, посетете кино, направете си маникюр, позволете си масаж. И вероятно сега си мислите колко това е невъзможно на фона на тълпящите ви задачи и ангажименти в графика.

Възможността е въпрос на приоритет, нищо повече и нищо по-малко.

Бъдете най-важните за себе си. Отделете си време, подарете си сами щастие, хубави емоции и красиви преживявания. Това е само ваш избор и в този живот имате за цел да поставите себе си на първо място и да научите другите да ви уважават. Това се случва обаче само ако самите вие се цените и пазите. Вашето благополучие е плодотворно за семейството ви, близките ви, колегите ви и любимите ви хора.

Ако сте успели да мислите за околните, без да загърбвате собствените си приоритети, вие сте на прав път. Бъдете себе си и избирайте всеки ден за ново начало, вдъхновение и развитие.

Между 12-и юли 2023 г. и 29-и януари 2025 г., транзитните кармични възли ще направят съвпади с вашите.

Очаквайте в този период да срещнете хора, чиито души познавате от предходни животи. Възможни са запознанства с кармични любови и/или сродни души. Приемайте без очаквания новите хора в живота си и ако се налага, ги пускайте без обида. Обикновено всеки живот среща онези души, които имат какво още да си кажат, научат и простят. Затова бъдете благодарни за срещите, приемайте и изпращайте.

Транзитниян северен възел в Овен ще премине през вашия и ще ви постави в ситуации, които да развият качествата на Овена във вас. Очаквайте предложения в професионален план за кариерно развитие. Приемете новото предизвикателство и дерзайте. Сега е момента ако мечтаете за собствен бизнес да го развиете. Ще ви се спускат нови решения и живота ще търси вашата гледна точка, решителност и действия.

Успех!

С обич,

астролог Венета Матева


Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X