Напишете дума/думи за търсене

Новолуние в Лъв - ценете себе си и избирайте мъдро

Предстои разкошното новолуние в знак Лъв, което ще се случи на 16-и август, в 12:38 часа, на 23 градуса в знака.

Лъвът, управляван от Слънцето, е избрал средата на деня да организира в своя знак тази уникална по своята природа среща между Луната и Слънцето. Тя е природен феномен, който божествено ни разказва за баланса във Вселената, за нашата цялост изтъкана от крайности, за доброто, което винаги побеждава, за светлината, която покрива сянката, за новото начало и за нашето единство с Космоса.

Прегръдката на светилата е стълба към земните жители и техните най-силни желания и мечти. Сега планетите са готови да ни подадат ръка и да ни преведат през трудни мостове и загубени да ни покажат пътя. Очаквайте подкрепа от тях, ако сте готови да вървите, да се борите и имате нужда от малко късмет, лекота и спокойствие. Доверете се на новолунието и ги помолете за съдействие. Те са готови да застанат на прага на живота ви и с обич и грижа да ви придружат.

Изберете не повече от 3 желания, които са ви най-важни и значими. Избирайте мислите си внимателно и бъдете отговорни към тях. Помислете дали онова, което ви привлича, ще ви радва след време и дали може да платите цената, на онова което искате.

Ценете себе си, бъдете предвидливи и избирайте мъдро. Когато се спрете на нещо с чисто сърце и ясни мисли, си представете, че онова, което толкова силно искате, се е случило. С това чувство изпишете желанието си на лист хартия, тетрадка или тефтер в първите 8 часа след новолунието.

Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията, я пуснете във въздуха. Ако решите, може да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас вкъщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изберете обръщението, което най-много усещате като свое. Например приемам, реализирам, сбъдвам, успявам, достигам. Не смесвайте в едно искане две желания. Изписването трябва да бъде точно и ясно.

Това новолуние е възможност да реализирате желания, свързани със следните теми:

Романтична връзка./ Привличам здрава и щастлива романтична връзка.
Отношения с деца. / Постигам добри отношения и разбирателство с моето дете… Изписвате името на детето.
Раждане на дете. / Радвам се на дете в своя живот.
Ентусиазъм. / Избирам да започвам деня си с ентусиазъм и слънчев заряд.
Творчески проекти. / Изпитвам щастие от добър творчески заряд.
Енергия. / Изпълвам тялото и духа си с енергия и положителна енергия.
Увереност. / Изпълвам се с увереност и безстрашие.
Любов. / Започвам да давам и получавам повече любов в живота си.
Театрално изкуство. / Реализирам свои планове в театралното изкуство.
Забавления. / Успявам да отделям повече време на забавления в живота си.
Хазарт. / Реализирам печалба от участие в …
Гордост. /Избирам да се освободя от изолиращата ме гордост.
Надменност. / Решавам да не бъда надменен в своя живот.
Смелост. / Решавам да бъда по-смел в своите начинания.
Гняв. / Избирам да контролирам гнева си и да избирам спокойствието.

Знак Лъв управлява здравето в областите гръбнак и сърце. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми. Удачно е да поискате лечение на възпалителни процеси и да си набавите повече енергия за борба с изтощението.

Решавам здравословните си проблеми с…
Намирам правилната информация за мен.
Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Това новолуние се случва в компанията на ретроградната Венера, но в конфликт със свободолюбивия Уран. Сега е моментът да се върнете към стари приятелства и любов, които искате да съживите. Преглътнете егото си и дайте шанс на изгасналите чувства да се преродят в нова дружба, обич и разбирателство. Уран е готов да ни кара да се движим по стария път без да поглеждаме встрани. Запазете комфорта си, но бъдете готови да се променяте и търсите повече щастие, защото го заслужавате.

Луната и Слънцето са готови да чуят най-силно и ясно желанията на родените в дните 15-и, 16-и и 17-и април, юни, август, октомври и декември. Тези хора могат да отворят широко душата си и с чисти мисли да извикат промяна в живота си.

Родените на 15-и, 16-и и 17-и февруари, май и ноември е възможно на 16-и август да изпитват несигурност, слабост и безсилие. Тях съветвам да бъдат наблюдателни към случващото се. Време е за важни прозрения, смирение, търпение и вяра, че всичко което се случва е само за наше добро.

При новолуние нашите биоритми са на най-ниското си ниво. Два дни преди новолунието и два дни след него човешките сили и енергия са изчерпани. В това време си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Поради ретроградната фаза на Венера и предстоящата на Меркурий от 22-ри август не започвайте нови начинания до 16-и септември. Операции на 16-и август не се препоръчват.

Успех на всички!

астролог Венета Матева



Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X