Напишете дума/думи за търсене

Слънце в Дева - развитие по стари проекти

В първите часове на 23 август Слънцето навлиза в знак Дева и ще остане в неговия чист и подреден дом в следващия един месец.

След вихрушката от енергия и приповдигнато настроение в знак Лъв, е време да се подредим, съберем и стъпим на земята. Глифът на Девата представлява девица държаща пшеничен клас, което символизира продуктивната природа на знака. Трудът за Девата е солта на земята. Знакът е земен и подвижен. Под негово управление е шести дом от астрологичното колело, който се свързва с дисциплината, отговорността, перфекционизма, чистотата, хигиената, чувството ни за отговорност, дълг и задължение.

Той е инструментът, който превръща ресурсите от първия земен знак Телец в успех и просперитет по третия земен знак Козирог. Между тях е работливата и послушна Дева, която има волята да превръща казусите в решения и детайлите в продукт.

Избралите това Слънце в рождената си карта са отговорни, принципни и отдадени на задълженията си хора. Това са пчеличките на зодиака, които могат бавно, методично и безотказно да дават своя труд на дела и задачи. Земната природа на знака прави собствениците си практични, подредени и реалисти. Те обикновено са сръчни, находчиви, дисциплинирани и перфекционисти. Винаги спретнати, елегантни и възпитани, Девите могат да бъдат опора на всеки, който има нужда от подкрепа, разбиране и практичен съвет. Те са добри учители, възпитатели и администратори. Усетът им към реда и хармонията ги прави брилянтни служители и управители. Изхождайки от собствения си перфекционизъм, могат да бъдат взискателни и изискващи от околните повече, отколкото е нужно. Това е слабото им място.

Собствениците на това Слънце имат мисия да пазят, закрилят и подкрепят по пътя си. Те са образец за идеален дом, перфектно свършена работа и постоянство при високо напрежение. Като малък детайл, без който не може да съществува нищо. Мога да ги сравня с маята в хляба, запетаята в изречението и захарта в сладкиша. Малки, но с огромно значение, тяхната мисия е да учат другите, без да проверяват наученото и да дават обичта си, без да влизат в уравнения и търсят резултати.

Предстои месец с повече реализъм, практичност, отговорност и подреденост. Въпреки ретроградното движение на 7 планети на небето, Слънцето ще се опитва да ни дава повече яснота по пътя, подкрепа в плановете, подреденост и отговорност.

До края на август не очаквайте напредък в делата и конкретни резултати. Онова, което правите, ще има още нужда от вашата грижа, старание и време. Ретроградната Венера ще продължава серията от лични и професионални проблеми. Вятърът на ретроградния Меркурий ще променя посоката на платната ви и ситуациите динамично ще се променят.

В първите десет дни на септември очаквайте развитие по стари проекти. Постепенно все повече възелчета ще се разплитат и въпроси ще намират отговори. В личните отношения ще има повече спокойствие, а в професионалните хармония.

Между 12 и 18 септември Слънцето ще има приятелски разговор с планетата Уран. Това ще ни донесе нови идеи и планове за тяхното осъществяване. Очаквайте яснота по текущи проекти и нови възможности в плановете.

Между 17 и 22 септември Нептун ще влезе в открит спор със Слънцето. Използвайте времето за любими занимания. Избягвайте взимане на важни решения и не пренебрегвайте интуицията си.

Между 19 и 23 септември Плутон безусловно ще подкрепя Слънцето и ще му дава мъдри съвети. Това ще ни даде сили и мотивация да подредим делата си по приоритет и да отстраним ненужните занимания и излишните ангажименти.

Разходката на Слънцето в знак Дева ще донесе щастие и успех в делата на всички Телци, Раци, Деви, Скорпиони и Козирози. На тях светилото ще раздава блага, добро настроение и възможности.

Подкрепа ще усетят и родените с асцендент Дева и Риби.

Лъвовете могат спокойно да продължат делата си. За тях периодът ще донесе резултати от започнатите дела.

Везните могат да очакват нови възможности, които добре трябва да обмислят и подредят по приоритет.

От Овните и Водолеите ще се изисква единствено спазване на сроковете и поетите ангажименти. Бъдете отговорни към задачи си и не се притеснявайте излишно.

Внимателни и повече отдадени на почивка, съветвам да бъдат представителите на знаците Близнаци, Стрелец и Риби. Те трябва да си позволят оттегляне от активния живот, срещи с позитивни хора и любими занимания.

Бъдете здрави,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X