Напишете дума/думи за търсене

Марс във Везни - време за споделяне и търсене на решения

В последните часове на 27 август Марс - смелчагата на зодиака, ще започне гостуване в дома на знак Везни, което ще продължи до 12 октомври.
Марс по своята природа е директен, прям, бърз, амбициозен и целеустремен. Той в живота ни е действие, сила, воля, кураж, издръжливост, заряд и енергия. Той е този, който ни дава силите, избира целите и ни зарежда с жизнена сила да преследваме, борим, сбъдваме и реализираме цели, планове и мечти.
Въпреки това неговото транзитно пътуванепрез различните съзвездия на небето променя временно характера му. Като гост, който неизбежно трябва да се съобразява с порядките, настроенията, изискванията и приоритетите на своя хазяин.
Така виждаме Марс по различен начин в период от около два месеца, защото това е времето, в което той преминава през един зодиакален знак.

В последните 60 дни, обитавайки знак Дева, ни донесе внимание към детайла, търсене на перфекционизъм, завишена критичност и желание за подреждане. Това в последния месец беше трудно допустимо поради ретроградното движение на Венера, която е възможно да е гарнирала менюто на Марс с лични разочарования, бизнес разминавания, инат и безсмислено изпадане в подробности.

Последните дни на август очаквайте повече осъществени телефонни обаждания, върнати мейли, реализирани срещи, търпение, разбиране и споделеност.

В дома на знак Везни,високия тон, грубостта, несъобразителността, нетърпението и гнева са непознати и недопустими. В него цари разбирателство, хармония, колебание, съпричастност и съобразителност.

Идва времето, в което ще намалим скоростта си на движение, ще забелязваме повече хората, чакащи на пешеходната пътека да преминат, ще приемаме без критика другата гледна точка и ще се замисляме върху чутото. Фино и нежно в действието ще се вплита съобразителност, в амбицията - приемане, в яростта - усмивка, в бързането - подадена ръка, в личната цел - обща кауза, в крайните решения - търпение, във войната - мир.
Отпуснете се! Дайте време на другите и на себе си! Допускайте и разбирайте! Подавайте ръка и помагайте с каквото можете. Понякога едно споделяне намиращо разбиране е абсолютно достатъчно, за да има смисъл да продължим. Не очаквайте от тази позиция на Марс размах и вихрушка от случки. Не търсете динамика и екшън.

Ако сте от хората, които обичат адреналина и бързото развитие, не се ядосвайте, че нещата ви не вървят по план. Отстъпете назад и изберете друга стратегия. Бъдете наблюдателни и мили. Предложете кафе и бонбон на събеседника си и изпийте водата си, преди да заявявате крайното си решение. Бъдете дипломати. Предложете нови условия, поискайте време, оставете си вратичка, променете исканията и преподредете по важност целите си.

В личен план времето е благоприятно за диалог, споделяне и търсене на решения. Любовта е мисъл, грижа, топлина и подкрепа. Бъдете честни и открити с другите и със себе си. Търсете решения максимално уютни за всички и се доверете на този Марс, за баланс в личен и професионален план.

Най-щастливи от тази позиция на Марс ще бъдат родените под знаците Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец и Водолей. Те ще имат късмет и лекота в плановете си.

Най-предпазливи и търпеливи трябва да бъдат родените под знаците Овен, Рак и Козирог. За тях поговорката „Три пъти мери и един път режи“ е подходящо мото за следващите два месеца.

Телците имат своето темпо и нагласа за ритъм. Те ще преминат през периода плавно и градивно.

Девите, потънали в рутина и работа, ще се радват на естествено подреждане на делата и ангажиментите.
Скорпионите в очакване на тяхното време с усмивка и разбиране ще препуснат през времето с приятни срещи и успешни сделки.

При Рибите ще е период на организиране и подреждане. Те ще имат попътен вятър в срещи и разговори.

Бъдете здрави и споделени!
С обич,
астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X