Напишете дума/думи за търсене

Меркурий във Везни - развитие на бизнес, емпатия и сътрудничество

На 5 октомври Меркурий започва гостуване в дома на знак Везни, което ще продължи до 22 октомври.

Планетата на комуникациите, възприемчивостта и свързването помежду ни чрез писане, говорене, чуване и мислене с надежда в сърцето навлиза нов етап от живота си.

Знак Везни е един от основополагащите знаци в зодиака. Свързван е с баланса, компромиса, дипломацията и приятелството. Той е разбирателство в спора, решителност за мълчанието и врата в задънената улица.

Разчитайте от гостуването на Меркурий в знак Везни развитие на застинали бизнес отношения, реализиране на преговори, разбирателство, емпатия и сътрудничество.

В личен план енергията ще ни предразполага към споделяне, изслушване, търпение и търсене на баланс. Времето на този период е подходящо за встъпване в преговори, сключване на договори, започване на нова работа и ревизиране чрез диалог на стари договори и отношения. Време е да си подадем ръка, да натиснем зелената слушалка на телефона си и да чуем отсрещната страна, да отговорим на получения мейл и да приемем поканата за среща. Лесно ще бъде да чуем, приемем, разберем и бъдем разбрани.

Изберете дните за срещи с роднини и събиране на семейството. Подарете си нова дреха, бижу, билет за концерт или театър, пътуване, среща със стари приятели или топъл разговор с любим човек.

Щедър на разбирателство и възможности ще бъде периодът за всички Близнаци, Везни и Водолеи. Меркурий ще бъде приятел на вашето Слънце и ще ви носи добри новини, успех и развитие на отношенията.

Лъвовете и Стрелците ще се радват на динамичен, активен и пълен с варианти период. Бъдете разумни и мъдри в изборите си. Събитията ще се тълпят на опашка пред вратата ви и ще очакват вашите избори и решения.

На Скорпионите периодът дава разкошно време да анализират плановете си и да подготвят почвата за реализиране на целите.

Девите ще се радват на спокойствие и хармония в живота. Те могат да очакват развитие на стари дела.

Телците и Рибите е възможно да изпитват безпочвени тревоги от неосъществени срещи и неполучени отговори. Тях съветвам да проявят търпение и бъдат наблюдателни. Забавянето не е провал и не бива да се притеснявате предварително.

Сложен може да е периодът за всички Овни, Раци и Козирози. При тях преговорите няма да носят очакваните резултати, а разбирателството в любовта ще ги заобикаля. Действията им в този период трябва да бъдат добре обмислени, подредени и структурирани. Добре подготвени, ще успеете!

С обич,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X