Напишете дума/думи за търсене

Слънчево затъмнение и новолуние във Везни - маските падат, желания се сбъдват

На 14 октомври ще се случи второто от началото на годината слънчево затъмнение, съпроводено с новолуние в знак Везни. Събитието ще се случи в 20:53 часа, на 21 градуса в знака.

Като частично слънчево затъмнение ще може да се наблюдава от Северна, Централна и Южна Америка. Пръстеновидно затъмнение ще се наблюдава от западната част на САЩ, Централна Америка, Колумбия и Бразилия. От България няма да е видимо и няма да засегне територията на страната ни.

Новолунието е прегръдка между Луната и Слънцето, в която всеки човек може да намери разбиране, подкрепа и уют. Двете небесни тела се обединяват с желание да чуят нашите мечти, желания и цели. Търпеливо да ни изслушат и в пълно съгласие с нас да ни съпроводят по пътя ни.

Сега тяхната среща се случва в компанията на южен кармичен възел, който ще ни отвори спящи кармични възможности, плод на нашите предишни избори и решения. Южният кармичен възел е код на паметта на душата ни. Сега неговата среща със светилата отваря коридор към загаснали в нас модели на поведения и ни отваря нови възможности за реализиране на приятелство, договорни бизнес отношения, партньорства и обич между душите.

Очаквайте в следващите 6 месеца успешно да възстановите програми на душата си, свързани с възможността да приемате по-лесно другата гледна точка, да разбирате, подкрепяте и търсите диалог и компромис в задънените преговори. Разчитам на енергията на знак Везни за повече разбирателство, грижа и мир по целия свят.

На лично ниво е вероятно времето да ви донесе запознанства със сродни души, стартиране на кармични отношения и развиване на трайни и важни за израстването ви любовни и бизнес отношения.

Доверете се на събитието за теми на знак Везни, които искате да реализирате. Изберете няколко желания, които са ви най-важни и значими в този етап от живота. Уверете се, че онова, което искате да реализирате, ще бъде полезно за вас и е нещо, от което се нуждаете. Дайте си сметка, че ако вашето желание бъде осъществено, ще се наложи да се лишите от нещо друго, защото няма безплатни подаръци. Например, ако целите кариерно развитие и повишения на работното място, ще трябва да намалите свободното си време.

Изберете първите 8 часа от началото на събитието и изпишете или визуализирайте желанията си. Изписването може да се случи в тефтер или лист хартия. Тези, които умеят да създават намерения чрез визуализация и изричане, могат да не ги записват. Изберете наричания, които най-много усещате като свои. Например избирам да реализирам, успявам да сбъдна, решавам, получавам, избирам и др. Опитайте се да изписвате своето най-ценно и важно желание 21 пъти, в продължение на 21 дни. Без да пропускате! След този период съберете всички листове и ги унищожете или забравете. Ако изгорите хартията, я пуснете във въздуха. Ако решите, може да я пуснете в течаща вода. Може просто да оставите тефтера далеч от вас вкъщи и да забравите за него. Идеята е след 21-вия ден да се доверите на Вселената и да спрете да мислите за мечтата си.

Изписвайте желанията със сърце и любов. Преживейте ги като изпълнени и осъществени в реалния живот. Това новолуние е възможност да реализирате желания, свързани със следните теми:

Взаимоотношения. / Осъществявам възможно най-добри взаимоотношения с…
Брачен съюз. / Привличам и разпознавам правилния съпруг/а.
Разбиране на другите. / Успявам лесно да разбирам другите.
Мир и спокойствие. / Съзнателно чувствам мир, спокойствие и хармония в моя живот.
Сътрудничество. / Създам добро сътрудничество с…
Разбирателство. / Успявам да получава разбирателство с околните.
Приятелство. / Успявам лесно да изграждам добри и верни приятелства.
Баланс. / Съумявам по-лесно да намирам баланса.
Справедливост. / Радвам се на справедливост в отношения с…
Подкрепа. / Чувствам се подкрепен от близките си.
Бизнес отношения. / Изграждам добри и стабилни бизнес отношения.
Собствен бизнес. / Успявам да създам и стартирам собствен бизнес, свързан с…
Отстъпчивост. / Решавам да бъда по-отстъпчив в ситуации или отношения с…
Нерешителност. / Радвам се на увереност и решителност.

Знак Везни управлява здравето в областите бъбреци, пикочно-полова система, кръст и кожа. Сега е моментът да пожелаете оздравяване и намиране на правилните лечители в областта на тези органи и проблеми.

Решавам здравословните си проблеми с…
Намирам правилната информация за мен.
Намирам най-добрия лекар или лечител за мен.

Ден преди новолунието и ден след него човешките сили и енергия са изчерпани. В тези дни си позволете повече почивка и не се натоварвайте с допълнителни ангажименти.

Всяко събитие на небето се отразява с различна интензивност и дълбочина на всеки отделен човек.

Ключово събитието ще бъде за родените между 11 и 16 октомври. Те могат да очакват отключване на важни събития, нови възможности, кармични срещи и намиране на голямата си любов. Те могат силно да желаят, онова което истински желаят и да бъдат готови да го реализират в живота си.

Нови възможности от събитието могат да очакват родените между 9 и 16 февруари и юни. За тях се отварят нови възможности за професионално развитие, успехи в преговорите и разцвет в личен план.

Важно ще е събитието за родените между 8 и 14 април. Бъдете внимателни в изборите си и бъдете благодарни за онова, което си отива от вас. Очаквайте маските на много лица да паднат и да видите истинската същност на близки приятели и партньори. Избирайте мъдро с кого да започнете нов професионален път, бизнес начинание или да встъпите в брак. Обвързването ви в следващите 6 месеца ще бъде подложено на изпитания във времето, но ако е правилно ще устои на всички трудности.

Родените между 8 и 14 януари и 10 и 16 юли могат да претърпят трансформация на професионалния си път и предизвикателства в личния си живот. Ценете онова, което имате, бъдете благодарни и търсете своето щастие. Не правете компромис с него и променяйте онова, което отдавна е време да ревизирате.

Успех на всички!
Бъдете живи и здрави,

астролог Венета Матева

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X