Напишете дума/думи за търсене

Астрологична прогноза за 2024-та - Асцендент и/или Телец

В продължение на няколко седмици ще ви представим астрологичната прогноза за следващата година, любезно предоставена от нашия астролог Венета Матева.

Родените с асцендент Телец ще ви посрещнат с благия си и топъл поглед, естествена усмивка, стилно облекло и перфектни обноски.

Годината е подготвила за тях кошница с блага, възможности за нова работа или допълнителни доходи, креативни идеи и шансове да променят живота си напълно и завинаги.

Допускам декември на отминаващата 2023 г. да ви е оставил разочаровани и объркани в плановете и очакванията. Не се безпокойте излишно и използвайте времето до 5 януари да начертаете новите си цели и да планувате годината. След 21 януари ще ви залеят нови предложения за развитие, успех от започнатите дела и социално признание. До 16 февруари имате зелена светлина в плановете и лесно ще постигате върхове.

Между 24 февруари и 20 март очаквайте объркване на планове. Това ще се случва поради липса на подкрепа отвън. Опитайте се да не разчитате на никой и преди това организирайте делата си, разчитайки на себе си. Времето не е подходящо за влизане в нови бизнес отношения.

През месец април ретроградният Меркурий ще донесе затишие в преговорите ви и е възможно да ви разкрие пазени до момента тайни, които е време да научите.

След 24 май ще ви се отворят възможности за допълнителна работа или друг източник на доход. Лятото ще донесе на необвързаните сериозни запознанства и стартиране на партньорство. Втората половина на годината щедро ще ви радва със споделена любов, разбирателство и подкрепа в начинанията. Обвързаните могат да очакват предложение за брак, забременяване и реализиране на лична мечта. Най-ползотворно е зачеването през май и юни.

Родените в първите 10 дни на зодията имат време до края на февруари да сбъднат много свои мечти, да реализират желания и да се радват на късмет и лекота. При тях ще се появи желание за категорична промяна в партньорствата. Това може да засегне както личния, така и професионалния план. Не бързайте да прекратявате отношения, ако не сте подготвени за тази раздяла.

Годината ще е хубава, за да решите каква работа ви прави щастливи и да трупате знания и квалификация за нея. В личните отношения бъдете честни, открити и се опитайте с последни сили да дадете шанс на връзката си. Ако това отдавна се случва, направете своята самостоятелна крачка напред във втората половина на годината.

Родените във втора декада Телци, ще имат по-спокойна и хармонична година от миналата. До 15 април Юпитер ще ви носи лекота, късмет и напредък във всяка цел. До края на месец май можете да очаквате предложение за кариерно развитие, запознанства с интересни хора и добра платежоспособност. Юли и август ще са щедри на любов и положителни емоции. Във втората половина на годината заслужено ще се радвате на блага и добри резултати, които отдавна заслужавате.

За родените в трета декада Телци годината ще е най-щедра, но и взискателна. Първите три месеца ще ви дадат възможност да довършите миналогодишни дела и задължения. Ако имате да оправяте стари документи и сделки то направете ги. Ще имате подкрепа от звездите за държавни и съдебни дела. Април очаквайте бърза развръзка на застояли бизнес и лични отношения. Сега ще стане ясно, онова което отдавна ви интересува. Май е готов да ви спаси и да ви помогне във всяка ситуация. Доверете му се и действайте. Годината ще ви вдъхновява за нови начинания и ще ви кара да бъдете готови за промени. Любовта ви чака зад ъгъла и иска вашето внимание. Оглеждайте се!

Най-сериозна точност се постига при персоналната прогноза. Нашият астролог Венета Матева може да се срещне с вас и да погледне в детайл и дълбочина астрологичната ви карта, така че да стъпите в утрешния ден с повече знание и с повече увереност. Може да се свържете с нея чрез нейната страница във фейсбук или чрез или чрез официалния й сайт.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X